HUmanEmber41st#178
Helyesen Edgar Cayce a bácsi neve, Amerika egyik leghíresebb misztikusa volt, pl. http://skepdic.com/cayce.html. Pl. zseniális megérzései között volt, hogy Kína keresztény vallású lesz 1968-ban :) Ja meg hogy 1958-ban sikerül az USA-nak felfedeznie az atlantiszi halálsugarat. Tök izgi, nem is tudom, miért nem tanítják az életét az egyetemen :) Az ufómagazint annak illusztrálására írtam, hogy "mint tudjuk, volt egy pacák, aki tud teleportálni, csak nem jut a neve eszembe" típusú "érvek" az áltudományos magyarázatok eposzi kellékei.
Ha a transzban adott receptjei nem hatottak volna ( és ő maga sem tudott volna magának segíteni) akkor tényleg csak az UFO magazinban lett volna a helye.
De nem így történt.
A neve tényleg nem jutott eszembe, arra emlékeztem csak, h sok "c" betű van benne...A jóslatok..lehet, h jól mondta, csak az évezredet értették félre :):)
miért nem lehetne Kína 2068 ra keresztény?? :) :)
Más
Amíg az alaptételek nincsenek a tudomány módszereivel bizonyítva (az Univerzum kialakulása, az élet megjelenése a Földön) addig ezt mindig hangsúlyozni kellene, h ezek csak elméletek. Jó jó tudom, h a matek szerint nagyon valószínű ( sőt annyira valószínű, h csak na és az már majdnem igaz is )de akkor sem bizonyítható a jelen tudományos szinten.
(Most ne mondd, h a 3K fokos sugárzás az ősrobbanás maradék hője.. lehet éppen a Nap valamilyen ismeretlen közegről visszaverődő sugárzása is. Lám ez is 1 most nem bizonyítható/cáfolható elmélet.)
Vallások:
ez alatt sajnos csak a keresztény vallást érted. ( legalábbis úgy tűnt számomra)
Szerencsére a világon nem csak ez az 1 egyház létezik.
Egy másik vallásnak sikerült ötvöznie a művészeteket és a tudást (az anyagi és a lelki világokról).
Ha megismernéd (legalább annyira ,mint a kereszténységet)biztosan csökkenne ellenérzésed a vallásokkal úgy általában.
Feketeribizli pedig azt írta kb: jéé tisztára úgy néz ki mint 1 horgony...
szóval jól hozzászólt itt a témához... :) :) de telispammolta az összes topicot..mindenütt az ő neve volt..:):)