Unreal1942#33
Spoiler lehet benne ha nem láttad még és félsz, hogy lelövök valamit akkor ne olvasd el!
Na miután láttam a filmet.
Előszőr is szerintem Luc B. Soha nem volt olyan nagy rendező mint ahogy "sztárolva" van.
Éppen ezért nem szoktam sokat várni az általa fémjelzett alkotásoktól.
A szállítő előző része is egyszer nézhető film volt csakúgy mint utódja.
Igaz ez valamivel gyengébbre sikerült.
Ennek ellenére a tékákba járó "egyszerű" embereknek sokáig a kedvencük lesz.
Ami nekem leginkább nem tetszett az a tulzott irrealitás amit a 007 es ügynöknek még elnézün esetleg, de másnak nem.
Pl. amikor az a nagyon ronda anorexiás lény egy rövid sorozattal leszed egy helikopter ami egyből robban....iszonyat. Ráadásúl a robbanás animációja is katasztrófális a néhai Pirx kapitány kalandjaiban láttam hasonlót annó.
Ami elötte volt, hogy átugrat a tetőről az autóval...nevetséges..csakúgy mint a bombahatástalanító darus jelenet. Nem mondom, hogy a valóságot kell tükrözni, de könyörgöm azért ennyire ne lépjük át a fizika határait.
Na meg amikor a főhősünk (aki mellesleg nekem még mindig szimpatikus karakter) kiugrik kb. a 4. emeletről...dob egy hátast egy autóra majd le se porolja magát és teszi a dolgát tovább....vagy lezuhanunk egy repülővel, de ez meg se kottyan nekik...az ezt megelőző animáció amikor a gép szenved megintcsak szánalmasan xar! És biztos kimarad még sokminden.