Luc Besson egy fantasztikusan jó rendező, nagyon jó ötletei vannak, DE: ami nem megy, azt nem kéne erőltetni... :S
Azt hiszem a Taxi folytatásaiból kiindulva jobb lett volna valami újonnan kitalált filmet csinálnia, minthogy megint belefog egy folytatás elkészítésébe...
Nekem nagyon nem tetszett a folytatás,holott az első rész a kedvenceim közé tartozik!
Őszintén megmondva nem találtam egy olyan momentumot sem a filmben, ami tetszett volna... :(
Előszöris személy szerint jobban örültem volna,hogyha a második részben is egy felturbózott BMW-vel száguldozik Frank, dehát nyilván az Audi többet volt hajlandó letenni az asztalra, mint a film szponzora... :S
Továbbá hiányoltam az első részhez hasonló autós jelenetet/jeleneteket, szvsz a második részben ezek igen kevésre és irtózatosan gagyira sikeredtek.
A történet valami borzalom, körülbelül olyan színvonalon van mint azok a bizonyos filmek az RTL Klubbon (egy gonosz ember vírussal akarja eltenni az ellenfeleit, és jön a jó és sármos jótevő, akit el akarnak kapni a rendőrök, mert azt hiszik hogy gonoszkodott, de... ...stbstbstb), annyi a különbség,hogy ezt egy elvileg világhírű rendező csinálta, mellesleg nekem kicsit Tűzben edzett férfi szagúnak tűnik a sztori.
Emellett a már Taxi folytatásokból megszokott elgagyisodás és túlzások sem hiányoznak (Taxi: kerékdob alól megjelenő gumis "lánctalpak"ivel a havon küldi a főhős), pl.: amikor lesodorja a kampó a bombát az autó aljáról.
Nah én innentől már teljesen szarnak tekintettem a filmet, nemszólva arról,hogy jött még rá az a jelenet amikor az épülő toronyház emeletei közé ugrat be az autóval és csúszik, pörög össze-vissza, aztán megáll az emelet szélén, ráadásul az autónak semmi baja.
Egyszóval a film egy rakás sz@r, aki még nem nézte meg, az VÉLETLENÜL SE TEKINTSE MEG, MERT A FILM VÉGÉN SAJNÁLNI FOGJA, HOGY AKÁRMENNYI PÉNZT IS HAJLANDÓ VOLT RÁ ÁLDOZNI... (aki meg más úton tekinti meg, az pedig azt fogja sajnálni,hogy elbaszta vele az arányát/direkt ezért hagyta tölteni a gépét éjszaka, stbstb... :))
Nah szóval, ez az én véleményem a filmről :)
Kicsit hosszú, dehát istenem :)
Akinek van kedve azért ovlassa végig ;)