Az RTL új sorozata
  • BONO
    #183
    Huhh az eddigi részekkel is voltak fentartásaim de aki még egyetlen egy részt sem látot (tegyükfel ha van ilyen ember:)) és ez volt számára az első adás akkor is észrevehette, hogy mekkora kamu az egész műsor...!

    1. Amit már a múltkori 5#-os szálodás adásban is észrevettem és a maiban is benne volt az az, hogy elmentek bevásárolni öltönyöket, ruhákat stb... kellékeket nah ahogy elnéztem rajtuk a a ruhaneműket egy emberen mondjuk a Lacin olyan 25 ezer Ft értékű ruha volt rajta és ezt vetisd át +-ba még 3 férfira ja és a pláza cica lányokra akik nem éppen sporolos tipusok ha shoppingolásról van szó (fölleg a VIVA picsa)! A poén és a kamu az egészre, hogy nekik erre álítólag 50 ezer forintuk volt és tuti, hogy 200 ezer Ft értékben akármelyik szabóról is van szó ráadásul tök ismeretlen embereknek nem fog adni hitelt!
    Ez a qrva nagy baki benne volt a pink bulis mai adásban is! És akkor még a többi bakiról szót sem ejetettünk!

    2. Az RTL is olyan óriási nagy bakit ejtett... sajna nem gondolt azokra a nézőkre akik még néznek TV-t és szemmel követik a médiát a képernyőn keresztül is. Na szóval a gigszer ott volt az egészben, hogy volt egy srác akivel részesedtek a pinkes buliban a műsor folyamán ő adta nekik oda a bevételt is és ő részesedett is a pénznek asszem a 10%-ból (de ebben nem vagyok biztos, hogy ennyi volt ha mégsem ennyi lett volna akkor javítsatok ki de lényegtelen sztem) nah az a srác a Fix.tv egyik volt és még jelenlegi műsorvezetője is igaz most már csak külsős ként vesz részt az ottani munkálatokban. Ezzel azt akartam mondani, hogy az ostoba RTL nem tud honnan embert szerezni a kis szar műsorához statisztát nah mindegy iszonyat bénák "és állítólag nagyban mozognak"!

    1szónak is 100 a vége iszonyat ratyi és igénytelen ez a műsor! És csak egy embert illetve vmilyen szinten emberszámba vett álatott sajnálok az a BABA kész röhej az is szegény kutya nah mindegy erről már nem ejtek említést és sajnálom ha egy kicsit hosszúra sikeredett ez a hozzászolásom bocs!!!