írjatok tapasztalatokat, beszerzési helyeket és mindent a gombákról.
  • sikergyűjtő
    #38
    Sziasztok

    Rövid lényeg: Bp.-en, csepelen én tudok mindkettőt adni, meg emailen leírásokat (kombucháról is)[email protected]

    litánia: Sziasztok, itt egy kis gondolatébresztő!

    Valójában kezdő fórumozó vagyok, (Laci Bp. 44 év) nem tudom, van-e külön ilyen téma, hogy sikerek, gyógyulások, tapasztalatok?

    4 éve kezdődött, egy elég húzós idegrendszeri-mozgásszervi betegségem. Neve nincs. A dokik csak találgatnak, nem bízok bennük. Eldöntöttem, hogy a táplálkozással jövök ki belőle. 20 napja fogyasztok és olvasok ezt, azt, majd szeretnék kérni vkitől, aki Bp.-i, egy kis kombuchát. Ráér, most kefirezek.

    Azt figyeltem meg, hogy fórumokon gyakran, egy-egy hozzászólásnál, csak néhány, fontos, kevésbé fontos, adat, információ jelenik meg, de ritkán van teljes körű leírás. Inkább kérdések vannak, válaszok is részben, v. egészben.
    Hogy sokmindenre együtt legyen a válasz, írtam, ollóztam magamnak és másokra is gondolva, egy-egy GYIK-ot (gyakran ismételt kérdéseket) válaszokkal, elég jól sikerült, ha kéri valaki, elküldöm szívesen.
    Ezek a tejalapú kefirgombáról, a kombucháról, és a (japán) kristálygombáról szólnak, word doc file-ok, kb. 6-10 oldalasak.

    Miután évekig kerestem a helyes cselekedetek, helyes beszéd, helyes gondolkodás útját, rákényszerültem végre a helyes táplálkozásra is, s így a következő felismerésre jutottam:

    A betegségek, ill. az egészség témában nagyon fontos a pszichés (lelki) tényező, konkrétan arra gondolok, hogy az egészség visszaállításában a kristály tea fogyasztásánál is mennyire fontos a kitartás. (a kristály tea fogyasztás egy éven át visszaállítja a teljes!!! egészséget, 1-2 hónapos fogyasztása már bizonyos betegségeket megszűntet)

    A kitartást befolyásolja, a remény, azt pedig, hogy mit hallunk, mit tudunk, milyen adataink vannak javulásokról, a gyógyulásokról, ez végső soron kialakítja hitünket, meggyőződésünket a kristály tea fogyasztással, jótékony hatásaival kapcsolatosan

    Ez utóbbi kettő önmagában eldöntheti, hogy betegség, vagy gyógyulás. Gondoljatok bele, hogy a hatóanyag nélküli semleges, ártalmatlan tabletták, a placebók, pl. 20%-ban tudják javítani az állapotokat.

    Tehát, ha sok jó hírt szedünk össze egy csokorba, és ezeket olvasgatjuk, látunk saját bajainkhoz hasonló, gyógyult eseteket, akkor kialakul a gyógyulást segítő hit, és meggyőződés, ami katalizátorként hat majd a biokémiai változások mellett, és pozitívan segíti, átállítja gondolkodásunkat, beállítottságunkat is.

    Sokszor ez az, ami átsegít egy krónikus betegségen rögzült gondolkodásos állapoton.

    Ezen javulásokat, változásokat szeretném összegyűjteni, kategorizálni, és megosztani veletek.

    Kérlek benneteket, hogy nyereségeiteket, -a vízalapú kristály tea (gombákkal) kapcsolatosan, - bármilyen javulást, pozitív változásokat írjátok meg nekem is (az is jó, ha ilyen lelőhelyről tudtok konkrétan) (kristá[email protected], kefirgombasiker.freemail.hu, [email protected] ) , és a fórumra is. Javaslat: írjátok meg feltétlenül, az időtartamokat, mennyi ideje, milyen tünetek vannak, mennyi ideje fogyasztjátok a kristály teát, mekkora a javulás, miben mutatkozik meg, mi múlt el, mi javult, mi jelent meg, stb., ha lehet, minél részletesebben. A kúra alatt végeztetek-e más egészségjavító programot?
    Köszönettel, bocs a hosszú szövegért.

    Az erő és egészség legyen veletek, sziasztok, üdv, Laci62. (Bp.)