Jött egy hurrikán ... és jött vele más is

• mrzed001
    És ismét egy új rész :)
    Spoiler:

Kezd végre egy kissé durvábba átmenni a sorozat, amit különösebben nem bánok.
    Egy kicsit uncsi már a sok hollywoodi tinglitangli nyáltenger, szóval már hiányzik egy két keményebb rész, vagy durvább döntés.
    No itt volt mindkettőből (kevesebb-több)
    Ami kiderült, hogy ez már nem az első kísérleti telepe a halacskáknak, csak eddig sikertelenek voltak. Hogy itt mi a sikerük titka?
    Gondolom főleg a serif (meg egy kissé talán az atya + a hit + az önsegélyező egyletük)
    Ez persze várható volt, hiszen a serifről is tudtuk hogy régen történt a balesete.
    Azt viszont elég nehezen értem, hogy miután kiderült, hogy egy oldalon álnak az iraki nővel és a katonával, miért nem fogtak össze és dobták össze az információikat ??? Az ellenségem ellensége a barátom.

Az arcon egyébként meglepődtem, én azt hittem a serif feleségének csintvázát találták meg az idegennel (valamit félreértettem az elején, vagy csak nem volt egyértelnű)

Az pedig bármily durva is, de teljesen rideg és logikus hogy a serif rádumálta a zsarut, hogy vágja le a kezét. Persze jó kérdés, hogy a friss sebet utána hogy dumálják ki ...