Jött egy hurrikán ... és jött vele más is



  • winnie
    #109
    A scifiket jelentősen többen töltik le, mint az egyéb sorozatokat. ER nézettségre igencsak übereli SmallVille-t, letöltésben viszont a Smallville übereli sokkal, jelentősebben az ER-t.

    szó se róla, ezt én sem tagadtam, sőt. ezt írtam. a netes célközönség a smallville-re jobban bukik.

    de hogy ez számít is valamit? nem, semmit. letöltik amerikában, nem tudom hányan? 100ezren? (és akkor már nagy számot mondtam) akkor nem 3.3M, hanem 3.4M lenne a nézettség. (letöltik itthon 2000-en? akkor nem 850ezer, hanem 852 ezer lenne a nézettség)

    a különbség láthatatlan - ezért mondom, hogy nemzetközileg is bukik az összehasonlítás.

    a másik aspektus. amerikában miért töltik a smallville-t. mert lehet, hogy mást néznek közben. mondjuk. akár. (vagyis,máris nem fals a szám. smallville-t nem nézik, a survivor-t vagy a joey-t igen.)

    dettó. amerikában van a tivo, a merevlemezes felvevő. annak a számaival (ugye bérleteket kell váltani a sorozatokra) nem lehet vitatkozni, mert nem mérések, hanem adatok. a legnézettebb 5 sorozatból 4 ot van a legtöbbet rögzített sorozatok között - és a további sorrend is tükrözi a nézettségi listát - "természetesen" a threshold nincs top25-ben (ellenben az invasion terészetesen ott van)

    ha a netezős közönség a háziasszonyok csoportja lenne, akkor nyilván a női sorozatok lennének a legletöltöttebbek, de abból sem szabad következtetést levonni, csak annyit, hogy őket az érdekli.