Jött egy hurrikán ... és jött vele más is

-
winnie #101 az invasion sem erős, de jóval jobb, mint a threshold - köszönhetően az előtte adott lost-nak.
Ha átteszik egy rossz időpntra ... láttuk mi történt az Enterprise-al is :((
nincs olyan, hogy rossz időpont, csak keveseket érdeklő sorozat.
az enterprise-t a nagyon gyenge nézettség ellenére is megpróbálta megmenteni a 4. évben a upn, ahelyett, hogy a 3.-ban lelőtte volna. a sorozat pénteken sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, az egyik leggyengébb egy órás sorozat volt abban az évben amerikában - teljesen jogos a cancel.
Ekkora egy idióta köcsögöket ....
mármint? a nép vagy a tévék?:) megint nem vitatkozni akarok, de ehhez értenek. a threshold cseréje az év egyik húzása volt, hiszen így nem olyan erős péntekből és egy gyenge keddből csináltak egy több évre nyerő pénteket és (szerintem most ki fog derülni, hogy) egy nem olyan rossz keddet. (szerintem a threshold helyére bekerülő ismétlés erősebb lesz, mint a threshold és az előtte kedd esti close to home)
én örülök annak mindenesetre, hogy a tévék bevállalták, hogy a nagy országos scifi szünet után hirtelen 3 scifi sorozattal is előálltak, de az eredmény igazolta sajnos nemlétüket. a threshold volt a 3 közül a leggyengébb - de szerintem évad végén a másik kettő is menni fog. szerintem.
el kell fogadni. minél több évet van az ember a sorozatok világában, annál több fájdalmasabb cancel fogja érni...:( ez a sorozatok sorsa. (OFF, de a threshold-é igazából a 2. héten eldőlt félig)