• Cleawer
    Gondoltam bekukkantok ide.
    A vélemlényem kb megegyezik néhány előttem szóló emberrel.
    Lehet én vagyok műveletlen bunkó hogy hallgatok holmi Bach-t,Vivaldit ,Shostakovich -ot ,ilyen magyar unikumokról nemhallottam ,mint a cikkben említett khmmmm izé (nem művészek az garantált!!!) ööö.. őszintén nemtalálok rájuk szavakat...
    Bikinit azt szeretem,még Ákost is meghallgatom ,ha olyan a kedvem ,irigymirigy az poén ,de jó ; Republic néhanéha,de a többi izéről fogalmam sincs hogy kik! Egyáltalán nemvagyok zeneművész ,csak a felháborodás szól belőlem hogy hogy jönnek ahhoz hogy művészeknek nevezzék magukat?Szerintem művésznek nevezzhetjük Santanat ,és azokat akiknek a neve nem 4-6 évig fog "élni" .10-20 évnél talán aztmondom hogy elmegy és riszpekt hogy eddig kibirták (Edda,Bikini...) és ezek tetszenek is ,mert van mondanivalójuk.Ami itt megy ma, most az mókusvakítás,ezt vedd meg ,mert jó ,mert divatos blablabla...

Vki irta hogy nyugaton olcsóbbak a játékok: nem hinném, 50 euró egy uj játék és a mai árfolyamot nézve 247,49 -tal szorom meg ,na ez mennyi is? kb ugyan annyi mint itt.Ugyan ugy vagyok a játékokkal ,mint a zenével: ami jó azt megveszem...