Vengeance Unlimited
  • sz4bolcs
    #16
    Jó látni, hogy ennek a sorozatnak is van topicja.

    Én is egy nagy rajongó vagyok, nekem az első 7 rész van meg magyar szinkronnal, bár elég gyenge képminőséggel. Kéne a maradék...(hány darab is?) Én dc++-ról töltöttem le, azt hiszem még több részét is, csak én barom letöröltem a többit helyhiány miatt. Nekem a kedvenc sorozatom az X-akták, de Mr. Chapel überel minden mulderizmust. Az ő poénjait is össze kéne gyüjteni. Tele van hangulatos jelenettel, és jó humorral. A szinkron hangokat remekül eltalálták, nagyon jók a fordítások, igazi színvonalas alkotás.

    Mostani kedvenc jeleneteim, csak így fejből nem szó szerint:



    -Minden reggel arra ébredek, hogy kint egy jobb világ vár, olyan, mint amit én megálmodtam, egy paradicsom... ugyanúgy lenne dugó, rossz kávé, ónos-eső, de valami elmaradna: Az ilyen figurák... gazdag, arrogáns, hazug. Ma rájöttem, hogy az álmainkér tennünk kell, kő keményen, nap mint nap. Most itt a lehetőségem, és megteszem az első lépést... (Blockkal beszélgetve a börtönben)



    A következő a hetedik rész végén van, amiben van az a háborús bűnös, és a csajszival (társával beszélget):

    -Hogy állunk anyagilag?

    -Ugyanúgy... kicsit rosszabbúl

    -hmm.. Sokat szoktam itt elmélkedni. Tudod, miért szeretem ezt a szobát?

    -Merrrt(?)... itt nem érhet semmi váratlan? (kacaj)

    -Chapel savanyúan mosolyog egyet, aztán odasétál a tv-hez, arrébbtolja a TVt tartó kisszekrényt, ami mögött egy széf van. Ránéz a csajra, kattint egyet egy kis távirányítón, és a széf ledje pirosról zöldre vált. Finom mozdulattal kinyitja a széf ajtaját, látszik, hogy tele van kötegelt papírpénzzel. Kivesz két stócot, és az egyiket megvizsgálja, aztán a csajra néz (ez a jelenet már be van lassítva) és dobja a stóc pénzt a nőnek, és látni, ahogy megdöbbent mosollyal elkapja.... valami fenomenális jelenet azzal az örömzenével, ami alatta megy. :) Ezek a jelenetek... (Mi a zene, ami megy ebben a jelenetben? lécci segítsetek)

    Érdekelnének a maradék részek (7estől), ha valaki föl tudná rakni őket valahova, nagyon megköszönném.