Generic Host Process for Win32 Services hiba és leáll a net és win98 stílus jelenik meg
  • sugga
    #16
    Hali! Hozzánk az új nettel együtt költözött be ez a hibaüzenet, mindkét gépünk el szokta játszani, előtte pedig soha nem fordult elő, tehát gondolom, a modem vagy a szolgáltató hibája (miközben írom, megint előjött a drága :D).
    Szóval bekapcsolom a gépet, össze van dugva a modemmel, van, hogy már induláskor, de van, hogy csak egy óra netezés után fogja magát, feldobja a hibaüzenetet. Innentől kezdve semmi nem tudok megnyitni, ami meg már megy, az csak idő kérdése, hogy mikor döglik meg. Kikapcsolni a gépet normálisan nem tudom, mert ha a kikapcsolásra megyek, végeláthatatlan homokozásba kezd... Ilyenkor restart, aztán lehet reménykedni, hogy még sikerül elvégeznem a dolgomat a következő hibaüzenet felbukkanása előtt.
    Néha még az avast is értesít mindenféle vírus miatt, az Ad-Aware múltkor több általa károsnak ítélt cuccot is talált a gépen.
    Ja és igen, nem valószínű, hogy az általam látogatott oldalak váltják ki ezt a reakciót, mert ugyanazokat nézegetem, amiket már pár éve minden nap (e-mailek, Totalcar, stb., semmi korhatáros :)).
    Más fórumokat megnéztem, megpróbáltam telepíteni, amit ott ajánlanak, csak épp az SP3 már állítólag tartalmazza azt a frissítést, tehát innentől kezdve ez kilőve.
    Segítsen valaki... Előre is köszi.