• CyrSyS
    Dr. Benyó Balázs: igen nos itt a probléma központi magja hogy a multiuser mint szó teljes egészében fedi-e a windows xp tulajdonságait. Csak is erről az oldalról van most megközelítve a probléma,minden más honnan önnek adok igazat keményen és határozottan. Nos elméleti tudásom nekem sem az űrből jött hanem számos kutatást végeztem bizonyos területeken,programozást nem kívéve. Tanítványom valóban nehéz eset mert néha rosszul lát át valamit és ezért vizuálisan is ez jelenik meg ami rögzül. Rögzült adatot továbbít persze lehet rosszul. ez a legrosszabb eset. Kérem én most levelezgetek CyrSyS diákommal és megpróbálom megértetni vele az ön álláspontját a vita körülményeiről és tanácsairól. Lejjebb mindent elolvastam a gúnyról,enyhén támadó kommunitiv illemtelen szavak sokaságáról vs. ön hozzáállásáról. Felesleges olyanon vitázni aminek úgyis gyakorlati értelme van és elmélet az mindig olyan amit ott kell hasznosítani ahol szükség van rá. Olvasottság terén bár nem olvastam annyi könyvet mint amennyit ön állít,mégis napra készen állok a számítástechnikai tudást illetően. Modjuk 1 valamire rákérdeznék hogy diákom észrevette önön azt hogy ha mond valaki valamit azt valahogy nagyon kis mértékben cáfolja. Itt ezt én is észreveszem. Kicsit öregebb róka vagyok mint ön én még 3.generációs gépeken tanultam meg programozni (isten ne adja mégegyszer azt a kort) mégis önnek azt tanácsolnám figyeljen jobban oda a fiatal véleményére (ne feltétlenül higgyen) de figyeljen oda. Mert ez tényleg úgy tűnik hogy meg akar magyarázni minden user hozzászólását. Tanárként tudom hogy a tanár a diákot segítse,oda kell figyelni rá amit tud. Nosön is ezt állítja csak úgy fejezi ki magát hogy segíteni kell egymáson. Egy valamit elfogadok (megtörtént eset során) hogy van mikor a diák naprakészebb bizonyos dolgokba.