• BlackRose
    Na akkor mondhatom, hogy örülök neki, ezentúl nem szólunk egymáshoz (kár hogy nincs az SG-n valami "Don't show mesagges from X

user" parancs, ebben az esetben még jobb lenne, nem is látnák egymás üzeneteit :)
    Persze, hogy nem tanultam meg mind a 2479 könyvet (hazudni már azért nem fogok, még ha te ezt szeretnéd sem), de tudod azért

egynéhány dolog megmarad az emberben... különben eltudom képzelni milyen az az ember aki minden könyvet amit elolvasott meg is

tanult, na te úgy látszik ide tartozól (nem akarlak személyessen sértegetni, még ha te velem ezt tetted sem), és ha akarnak

rajtad nevetni mások, hát az ő dolguk, én személyessen nem nevetek, inkább sajnálni tudlak.
    Különben azt tudom, hogy lejárattam magam itt, csupán azzal, hogy feleslegessen megengedtem magamnak, hogy itt vitatkozzak

veled ezen a szinten, de hát vállalom... ha másért nem is azért mert tudatossan csináltam, a színjátszás szép de nem kell a

valós életben gyakorólni.

I ovom prilikom bih ti se zahvalio na èistom Hrvatskome jeziku i ¾elim ti veoma ugodne trenutke prilikom eventualnoga boravka

ha lepom plavom Jadranu gde te cijelo Hrvatsko primorje èeka sa neopisivom lepotom.

А да ти не останем дужан ни на Српском, па чисто да ти кажем да на Српском језику може да се пише на два писма
    ћирилицом и латиницом али наивни људи попут Вас који мисле да је свет оно што су досад искусили то вероватно никада неће

разумети, све једно када свратите у Србију припазите на себе јер има пуно гадних места где ћете моћи невероватно пријатно да

се проводите.

I can tell you a few words in English as well, but confidently there are over 80% of all the content on the Internet in this

language, so what can I say, just help yourself...