BlackRose#56
Na OK, én most kiszállok, az XP meg közismert, hogy egy 32 (bocsánat van 64 bites is) foldozás egy 16 bites DOS-hoz amely egy rosszul sikerült másolata egy 8 bites OS-nek (CP/M) amely egy 4 bites CPU-ra lett irva 2 jóbarát által (Bill és Paul), és amelyen 1 igen single user... nem vitatkozok a tanároddal, tényleg szuperman lehet, én meg egy hülye pofa vagyok aki nem tudja megérteni, hogy mi a fenének irkálja ezeket a sorokat, mikor se téged se a tanárodat nem ismeri, és valszeg nem is fogja soha sem ismerni, na sok szerencsét az életben. Őszintén.
még esetleg... mond el a tanárodnak, hogy az XP (vagyis az NT) multiuser csak pl. NTFS alatt képes erre, ha FAT32 a fájlrendszer akkor nem tud multiuser módban futni, mert nincs neki alapja hozzá... na de valszeg ezt is tudja. Most itt nincs kedvem leírni és összehasonlítani, hogy mi a különbség egy NT és egy UNIX multiuser filozófia között, de mondom már ha érdekel kérdezd meg a tanárod... vagy ha valakinek van idege itt a fórumban válaszolni, hát sok szerencsét neki.
Ja és, hogy válaszóljak, tökéletessen (anyanyelvi szinten) beszélem az angol nyelvet. A Berkeley Egyetemen ugyan nem voltam, de a Londonit egy picit körülnéztem. Meg ugye a Stanfordiról elég sokat tanultam Knuth könyveiből... :), de szeretem pl. a M.I.T. és különössen a CMU egyetem szakirodalmát is. De megfogadom neked, hogy elmegyek a Berkeley-re is ahogy alkalom adódik...
és nem pazarólnám Linus idejét ilyen levelekkel... ezt inkább rád hagyom... (valamelyik nap olvastam egy fórumban egy kezdő programozó wannabe direkt levélben kérdezte Larry Ostermant, hogy C++ ban hogyan kell valamit megcsinálni, közben van vagy 10000 könyv meg tutoriál a neten... szánalmas.)