AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Dexantreal
    Előveszik a fél kilóméter hosszú fa**ukat és megdöngetik a nőstény egyedeket.

Egyébként szerintem is az Alienekben nincs semmi érzelem, hanem cak ösztöneik alapján cselekszenek, mint bármely más rovar. Első a királynő, többi nem fontos. Akár az életük árán is megvédik. Hogy nekik mi a jó, az nem számít, csak maradjon fenn a boj és szaporodjanak és hát.... igen, öldököljenek. De, ha már itt tartunk: az öldöklés is pusztán táplálék szerzés céljából megy. Hiszen különben a tojás élete és a benne kifejlődő arctámadóé értelmetlenné válna. Mire vesse rá magát? Kell valami kaja és a kaja az sajnos, mi emberek vagyunk sokszor. De egyéb lényt is elfogadnak ezek a bestiák. Szerintem akár még a tehént is vállalnák.

Tehát az Alien nem más, mint egy rovar féle faj, akit az ösztönei irányítanak: ösztönből öl, hogy fenn tartsa saját magát és társait, meg a királynőt megvédje, nincs érzelem benne.

#1594 volt már, de azért jó. Egy nap az Alien bojba és nem csinálnának ilyen hülye showkat Predatorról meg Alienről. Na jó, csak vicceltem.