Moderátori túlkapások, indokolatlan topikbezárás.. szólásszabadság korlátozása...stb
  • Dzsini
    #264
    szerver van, szerkesztőség nincs. a szerver(ek) pedig egy szerverszobában van(nak), tizenpár fokban, pártíz vagy kitudja mennyi másik doboz társaságában.

    az árulkodós népek meg nem lesznek moderátorok szerintem, nem attól lesz valaki értelmes, megbízható ember, hogy folyamatosan segíti a moderátorok munkáját. mert ez segítség, hiszen nincs az összes modi online mindig, nem is tudjuk az összes topicot egyszerre olvasni és kiszűrni a problémákat, egy fórum önszabályozó első szinten, és csak második szinten van szükség arra, hogy a karhatalom beleavatkozzon. hidd el, bárcsak úgy lenne, hogy nincs szükség moderátorokra, de mivel túlságosan sokfélék az emberek, és a sokan nem fogják fel, hogy ez egy KÖZÖSSÉG ahol mindenkinek érdeke lenne, hogy a saját és a többiek(!) nyugodt szórakozását biztosítsa, így sajnos szükség van a rendszabályozásra, és a szigorra. régebben kevésbé, de most már, hogy ilyen óriási a látogatottsága a fórumnak egyre jobban.
    de ahogy lent is volt említve, a fórumozók legalább 90%-a azt sem tudja igazán, hogy moderátor létezik, mert normálisan irogat (akár vitatkozik is, mert lehet azt is anélkül, hogy a másiknak a rokonságát felemlegetnénk), értelmes dolgokkal foglalkozik, és nem azon jár az agya, hogy már megint kinek szólhat be / hol tehet keresztbe a rendszernek. ezek viszont nem valóak ide, nincs szüksége a fórumnak rájuk, és a megszoksz vagy megszöksz módon ki vannak gyomlálva. van jónéhány példa aki kemény lázadozóból értelmes fórumozóvá vált, és van olyan, aki a 10. kitiltás után sem jött rá, hogy ha mindenki szemben jön az autópályán, akkor lehet, hogy ő van a rossz oldalon. őket sajnáljuk, de miattuk nem fog mindenki más megfordulni.