Moderátori túlkapások, indokolatlan topikbezárás.. szólásszabadság korlátozása...stb
-
rezsofiz: A jogtalanul osztott büntipontodról csak annyit, hogy ha egy olyan topicba írogatsz, ahol hamarosan bomba robban(jelen esetben a GTA:SA topic a warezos téma környékén), akkor ne szipogj, hogy téged is elkaptak a repeszek. Tudod, a háború civil áldozatokkal is jár, vannak olyanok akik csak azért purcantak ki, mert éppen ott voltak. Ezért ha hallod hogy ketyeg a bünti-bomba, és már hallod Borg lépteit, akkor sürgősen húzz el a nyusziba, és várd meg míg eltakaírtják a romokat. Ha ottmaradsz, és akár csak reagálsz a hsz-ekre, vagy folytatod a spammet stb.-t, vagy csak csitítod a tömeget, akkor is kapsz a fejedre, mert valahogy is, de részt vettél a topic szétkenésében. Ez van, én is így jártam, de nem jöttem sírva, megvártam míg lejár a bünti pont és kész. Nem tartottam túl igazságosnak, de tudomásul vettem, és tanultam az esetből.
(No ez a kis iraki hasonlat lehet azért van mert túl sokat gémeltem a Bf2-vel... :))) )