billgates#15
Csak röhögni tudok ezeken a felsőbbrendű arisztokratákon, akik nem alacsonyodnak le a proli PC-hez.
Azért nagyon erős az Apple marketingje, mert a Mac-ek is ugyanúgy távolkeleti gyárakban készülnek (manapság mi nem ott készül?), semmivel nem jobb a minőségük, mint egy márkásabb alkatrészekből összerakott PC-nek, sőt. Az egész gép PC-s hardware-ekből van összerakva, hamarosan már a proci is u.a. lesz, szép házat meg PC-hez is lehet kapni, ráadásul nagyobb a választék. Kiváncsi vagyok, akkor mit fogtok előhozni, mitől jobb, mint a sima PC, mikor már 100% PC lesz leszámítva az almás logot.
A MacOS lehet, hogy jó oprendszer, de annyival nem jobb, ami jelentősen javítana az ár/érték arányon és az xp is tejesen jó, azoknak akik feltudnak telepíteni 3 progit meg az aktuális frissítéseket és nem nyomnak reflexből mindenre yes-t. Az állandó fagyástól és vírusoktól szenvedők nem értenek a géphez. Nekem pl. nem szokott se vírusos se spyware-es lenni a gépem (mondjuk nem is használok IE-t). Egyébként OSX is lesz rövidesen PC-re is, így vagy úgy .
Ez az egész történet arról szól, hogy a marketingnek köszönhetően a vásárló nem csak egy gépet kap, hanem egy státusz szimbólumot, amit kevesebb dologra lehet használni, mint a jóval olcsóbb és gyorsabb Mac-et (tudom mindjárt előhozzátok az agyonoptimalizált photoshopos teszteket), de lehet villogni a haverok előtt. Az ipod ugyan ez az eset, csak zenelejátszóban.