Nagyon jó arab zenéket hallottam mostanában. De hol?
 • Zillo
  #62
  igen ez van meg nekem is! ha gondolod eltüdöm küldeni mailben ha neked nincs meg.A klasszikus verzi is megvan de abba semmi enek nincs ugyhogy arra csak tancolni jo:) abba van dobszolo is.

  Igen hastancolok :) hnap utazunk edesanyammal pestre workshopra,amit az egyiptomi tancmüvesz Magdy El-Leisy fog tartani.Nagyon hobortos ficko,es gyonyoruen tancol :) meg elötte lesz Magdy El-Leisy es a hastanc divak müsoros galaestje,ha pesti vagy es gondolod gyere el! nov 16-an 19:30kor kezdodik az Óbudai művelődési központban.

  Ne gondold,hogy nem tudsz tancolni,mert idövel es gyakorlassal mindneki tudd! Ugyhogy szerintem a legbölcsebb,amit tehetsz,hogy elmész egy képzett (!) oktatohoz,es kiprobalod magad :) Eleinte en is feltem,es ma már ott tartok,hogy semmi penzert nem hagynám abba.

  Én még abszolut kezdö vagyok darbuka téren,es félek is kicsit,mert elég nehéz.De ehhez is csak rengeteg gyakorlas szükseges,aminek a szomszédok nemnagyon örülnek :D

  Egyébként en török hastancot kezdtem el tanulni,aztán szép lassan megismerkedtem az egyiptomi tanccal,es rajöttem,hogy az all a legközelebb hozzám,es az adottsagaimhoz.