kbupdate#47
Aha, persze. Nehogy azt higgyétek már, hogy eddig ne mvolt dolgom Linuxszal!
SuSe, UHU, a NAGY DEBIAN. Egyik sem győzött meg. Láttam fagyni, kiakadni mindegyiket, végtelen ciklusba esni egy egyszerű rendszerleállításnál stb.
Továbbá: ÉN nem mondtam, hogy használj XP-t, nem mondtam, hogy ne használj Linuxot. (Sőt nexusnak mondtam is hogy akkor használjon amigat ha neki az tetszik)
Ti fikáztok, jöttök, hogy így szar ugy szar xp. Én XP-t használom a megjelenése óta, ennek már jó pár éve. Nálam bizonyított. Azóta többször fejlesztettem a gépem, sok másoknak is telepítettem ÉS BE ÁLLÍTOTTAM AZ XP-t! Igen, beállítottam. Mert azt is lehet vele. Azoknál nem is volt gond.
Látod, hogy nem kell fizetni, hogy valamit dícsérj és kiállj mellette. Én elfogadom, hogy ne mXP-t használnak (Windows) az itt levők 95%-a. Nem érdekel. Csak akkor hagyjanak békén, ne jöjjenek itt fikázni.
XP megfagy, kiakad, lassu, kék halál, HA SZAR A HARDVER. Memória hiba stb. ÉS? Legalabb kideról, hogy szar a hardver, nem lehet megbízni benne. Lecserélem. És nincs gond. (személyszerint nálam ilyen prob. nem volt., de másoknál, ahol csináltam gépet).
Ennek a harcnak semmi értelme. Soha az életben nem fogtok meggyőzni a linuxról (mondom 3 verzioval is volt már dolgom). ne mállítom , hogy ÉRTEK a Linuxhoz, de azt igen, hogy Értek az XPHez. Ezért nincs is gondom vele.
"Én csak azt nem szeretem, ha valótlant mondasz a windózról" és ezt kikérem magamnak, hogy hazugsággal vádolsz! Én a tapasztalataimra építek, nem mások lámaságára.