"A termekenek az osszetetelerol o dont. En pl. meg nem hallottam olyat, hogy valaki az auto gyartokat reklamalta volna, hogy miert nem lehet radio, kipufogo, motorhazteto nelkul(olcsobban) megvenni a termekuket, hiszen a regi ladajabol ezeket bele tudna tenni. Hiszen az autogyartok is megtudnak tenni."
Meg olyanról sem hallottam, hogy vettem egy alufelnit, de az autó addig nem volt hajlandó megmozdulni, amíg 100 000-et nem perkáltam ki az autógyárnak is, hogy olyan OS-t adjon amibe meg van ez a licensz!
Márpedig a starter edísön korlátozásai kb ilyenek!!!!
Amelyik OS gyártó olyan OS-t gyárt ami direkt le van korlátozva, az megérdemli hogy köpködjék.
Ha rendes verseny lenne akkor pillanatok alatt jönne egy másik cég, ami ua pénzért fullextrás szolgáltatást ad. És akkor az M$ felhelyezhetné magának az összes starter edisönét!!!! (meg elesné néhány száz milkó dollártól is, de abból az a kisebb cég vígan megélne, csakhogy mára az az egész utópia. Hát lehet fényezni a M$-t és remélem soha nem lesz csak annyi pénzetek hogy csak startert tudjatok venni!!!)