Egy ígéretes HL2 mod
 • Lacc
  #1
  Azt mondom megér egy külön topikot ez a játék. Szóval egy mostanában készülgető HL2 modról van szó, aminek a minap adták ki a demoját, és amit mindenkinek ajánlok, mert jól el lehet vele szórakozni.

  A koncepció kicsit hajat a TeamFortressre, legalábbis engem arra emlékeztet. A felállás a következő: adott egy cyberpunk világ, és adottak a punkok valamint a corp, ami egyfajta rendőrség szerepét tölti be. A punkok a támadó fél, a cél velük hogy elfoglaljunk/felrobbantsunk/meghekkeljünk valamit amit a corp véd. Az adott célt csak "állomásokon" keresztül lehet elérni, mindig adva van egy feladat amit éppen végre kell hajtani (ezt azt meghekkelni, felrobbantnai szintén), így a front mindig összpontosul egy adott helyen, a feladat környékén.

  Spawn előtt 3 féle páncél közül lehet választani (Light, Medium és Heavy ötletgazdagság rulz), mindegyik páncélfajtának van 3 fegyvere. Van itt ionágyútól kezdve a mingunig át a sniperig minden hasznos. Akár még pók-aknákat is lehet hajigálni Heavy páncéllal ami egy ritka nagy görénység :P Mindig limitáva van, hogy egy adott páncélból mennyi van, így elkerülhető hogy mindenki heavy-ben rohangáljon ionágyúval.
  Ezután implantokat kell választni, amiből van 8-10 féle. Van itt láthatatlanság, hackelési képesség, öngyógyítás, "hangérzékelés", hőlátás, miegyéb. Ha mindez megvan mehet a hepaj.

  A legérdekesebb mégis a hekkelés része, amihez kell a megfelelő implant, így lehet egyes helyszíneken hekkelni, így kinyitni ajtókat meg egyéb jóságokat tenni. Oda kell menni egy terminálhoz, és be kell lépni a cybertérbe, bizony :P Ez a hely teljesen a Tron-ra hajaz, mindenféle világító neon bizbazokkal, itt kell kódokat feltörni a megfelelő programokkal, meg ha jól tudom az ellenséges hekkerekkel erősködni, de ebben nincs még túl nagy tapasztalatom. Plusz poén, hogy a terminál képernyőjén, kívülről mindenki látja mit teszel te ott bent.

  Én mindenkinek ajánlom, akinek van HL2je és tud multizni.