Yv@n#25
"Mint például abban a szar GTA-ban teljesen értelmetlenül ártatlan embereket gyilkolhatsz és ezért kapod a jutalmat"
Ez az ahogy a vérgőzös szemellenzős erőszakellenzők beállítják a gta-t anélkül hogy valamit is látnának a játékból. Eddig az összes részt végigtoltam, de nem igazán emlékszem benne olyan küldetésekre, amikor ártatlanokat KELL ölni és ezért kapnád a jutalmat. A büntetlenségről meg azért annyit, hogy egy 3as felony szintet semmi perc alatt a nyakdba kapsz, és akkor amikor két rendőrhelikopterről lővik a poligon seggedet gépfegyverrel, akkor azt én épp nem sorolnám a "büntetlenül megúszod" kategóriába...és afölött még van 3 szintje, amit ha ellenálsz szinte azonnal a nyakadba varrnak.
Szóval azért legyünk képben szerintem, mert ezeket az okosságokat általában azok nyilatkozzák, akik a játék egyetlen valszeg leg erőszakosabb szeletét látták, ami mondjuk adott esetben az 5% a lenne, majd úgy állítják be, mintha erről szólna az egész.
Aztán persze elgondolkozhatunk azon is, hogy magyarárszágon hány 18éven aluli srác játszott GTA-val, és ebből mennyi irtotta ki az iskolában a tanárait/utcán járókelőket/szomszédságot... no meg hogy nálunk hány családban van otthon lőfegyver...