milyen bulit szerveznél,kivel,hol,mennyiért? mit szeretnek a mai gyerekek? szülinap,névnap,ünnepek..stb...buli és ajándék ötletek..
  • emi animátor
    #49
    Mit szeretnek a mai gyerekek... Utoljára 2011-ben szóltam hozzá a bloghoz, úgy látom, nem sokan látogatják ezt a fórumot:) Azóta sokat változott a szülinapi zsúr Magyarországon. Elterjedtek a zsúrszervezők, és egyre többen szerveznek szülinapot más cégek segítségével. Természetesen a konkurencia is megtöbbszöröződött. Így elég nehéz dolguk lett a szülőknek, és a megrendelőknek is, hogy kiválasszák a legideálisabb szülinapi zsúr szervező céget. Sajnos sokszor a weboldal mögött nehéz a tartalmat felmérni, többen sok pénzt áldoznak a weboldal megszerkesztésére, és alul képzett animátorokat foglalkoztatnak nagyon alacsony színvonalon. Nagyon oda kell figyelni, hogy az olcsó ár általában a minőséget is meghatározza, hiszen 10-15.000Ft összegben zsúrt szervezni szinte lehetetlenség, ha professzionálisan szakképzett animátorokkal dolgozunk, 2-3 órát folyamatosan, megszakítás nélkül vezetünk le minőségi kellékek segítségével.
    A gyerekeket egyre nehezebb manapság elkábítani, elvarázsolni. Akiket úgy nevelnek, hogy szinte mindent megkapnak egész életükben, sajnos nem szívesen állnak be játszani, a legnehezebb őket rávenni a részvételre. Az ajándékokat meg sem nézik, unottan dobják a harmadik-negyedik Monster High-os babát a sarokba....
    A holdfény tini szülinapi buli óriási sikert arat manapság a 9-13 éves gyerekek körében. Imádnak táncolni, énekelni, és ez a különleges hangulat káprázatos erővel bír. Általában pont a szülinapos gyermekről derül ki, hogy mégsem szeret táncolni és énekelni sem.
    De hogy pozitív gondolatokat is sugalljak, azért megjegyezném, hogy nagyon sok szülinapi zsúr kellemesen telik, a gyerekek a csapatjátékokat kedvelik igazán, varázsolni szeretnek, és a vetélkedők még mindig izgatottá teszik őket.:)

    Emi gyerekprogramok