• szociofotós
    Persze hogy elrepülnek, mert azt hiszik meg akarod őket enni Sajnos az én Samsungommal csak 20 cm -ről lehet makrozni, és ez elég kevés. Van még egy hagyományos tükörreflexesem, de az még kevesebbet tud: csak 40 cm -ről tud makrozni. Ezért keresnék egy gépet, ami képes jó makrofotókat csinálni. De a téma bemozdulása nem gond. Köszi a címet, megnéztem, most gondolkodom, melyiket válasszam. A Fujifilm Finepix S5500 4 Mpixel 10X -es optikai zoom, mindenki dicséri, de az SG.hu értékelése nem tartotta kiemelkedőnek a képességeit. Nekem se sikerült automata beállítással jó makrot készítenem vele, pedig egy ismerősöm kiváló képeket készített, bár lehet, hogy kézi beállítással. Van még ezen kívül ebben a kategóriában a Kodak Easyshare Z740 5 Mpixel 10X optikai zoom, a Panasonic Lumix FZ5 5 Mpixel 12X, és a Konica-Minolta Dimage Z5 5Mpixel 12X, ennek a legjobb az elektronikája állítólag, de nekem nem lényeges a gyorsaság. Hát nem tudom, próbálok még infokat szerezni, ha tudsz segíts kérlek.