• ashead
    #156
    Úgy tűnik az emberiség valamikor elindult egy úton még a történelem hajnalán amikor elkezdték a földművelést. Ezen az úton eljutottunk oda ahol most vagyunk (űrutazás, számítógépek stb.)De okosabbak nem lettünk sőt az emberiség agytérfogata kimutathatóan csökken. Ez az út nem tudni hova vezet de visszafordulni már nem lehet bármi is lesz. Megyünk előre, hátha elmarad a katasztrófa, de mást nem is tehetünk, ennyi embert nem lehet másképp eltartani. A környezetvédelem illúzió. Lehet hogy új eljárásokkal csökkenteni lehet a gyártási folyamatok közben a szennyezést. De mi van a végtermékkel? minden amit előállítunk szemét lesz egyszer a teljes újrafeldolgozás lehetelen.
    A kormányoktól nem lehet várni a megoldást. Sajnos a mostani politikai rendszerekben vezető csak az lesz aki teljesen alkalmatlan. Az emberiségnek kéne megváltozni, de ez nem valószínű hog bekövetkezik.
    Az evolúció pedig ellenünk dolgozik. Nem fejlődünk, hanem visszafejlődünk. Egy tulajdonság akkor erősödik az evolúció során, ha szaporodási előnyt jelent. Én nem látom , hogy az intelligensebb embereknek több gyerekük lenne.
    A katasztrófák pedig nem feltétlenül erősödnek csak egyre több az ember így egyre nagyobb a valószínűsége , hogy embereket is elérnek.
    Ezt több hozzá szólásra írtam ezért nem írtam neveket.