• BlackRose
    #113
    Ha jobban odafigyelsz akkor éppen azt mondtam, hogy a 300 le NEM fogyaszthat annyit mint a Magyar Suzuki... de ha már itt tartunk akkor a Suzuki és hasonló 1000+ köbcentis autók az USA-ban szétesnének, ugyanis ott nagyok a távolságok, átlagosan évente 20000 mérföldet mennek le, az 32000 km, szorozd ezt meg 8-10 el amennyi egy autó átlagéletkora és már 300.000 km felett vagy, ezt egy Suzuki nem birja ki még akkor sem ha minden héten szerelőhez viszed. Na de itt nem autósforumon vagyunk...

    JMD:
    Ne használd az erődet, mert úgysem értik meg, gyűlölik a helyet és kész...

    NEXUS:
    Az említett kezelést Magyarországon megkaphatod Bp. esetleg Szegeden (csak vigyázni kell nehogy összekeverjék a betegeket), meg még esetleg Győr szóba eshet, a többi helységben hókuszpókus felszereléssel majdnem minimálbérért dolgoznak az orvosok. De nemrég volt a TV-ben egy Bp.-i korház ahol nem nyitnak ablakot mert nincs pénzük szúnyoghálóra... az USA-ban meg már a CT meg MRI webszolgátatással az orvos TabletPC-jén jelenteti meg az eredményeidet akár valós időben, és 10 specialista látja ezt saga előtt akár 1000 km távolságra és megbeszélik mi a legjobb kezelés... na de ezen nem érdemes vitatkozni, erről nemzetközi eredmények állnak rendelkezésre, mit szólsz pl ahhoz, hogy egy olyan egészségtelen életmódott folytatott amerikában ahól elhizott emberek élnek a világon a legkisebb a szívrohamot szenvedők között a halálozási arány, csupán azért mert a legmagasabb szintű kezelést kapják. De így van ez más betegségekben is, nézd meg a nemzetközi egészségügyi szervezet adatait, egyedülé a svédek közelítenek hozzájuk. A liberálisok által hangzottakról pedig 100% egyetértek veled.

    ZIPPOFCY:
    egy darabig gondolkodtam, hogy válaszoljak e neked, de nem miattad, hanem csak a többi forumozó miatt (akik itt rendessen vitatkoznak, nem pedig személyi támadást indítanak valaki ellen, mert nem bírják kiálni az általa elhangzott véleményeket), jelzem, hogy elolvastam az üzeneted, válaszolni ugyan nem fogok, mert ha nem vetted észre mi itt véleményt cserélünk és vitatkozunk, hogy kinek van igaza az felsőbb kérdés itt nem is arról van szó itt sokan információcsere által csiszoljuk véleményünket, hogy esetleg pontosabb és közelebb áljunk az igazsághoz (ha az egyáltalán elérhető) ezért itt pl. NEXUS vagy Cat vagy akárki más más más véleményel él de ezt azt hiszem egymás között megbecsüljük még ha sokszor nem is értünk egyet. Bertrand Russel egy nagyon okos ember volt (honnan találtad ki, éppen őt aki az én egyik peldakép filózófusom) és azt amit lent idéztél tőlle az éppen neked szól, mert olyan biztos vagy abban amit mondassz (még azt is, hogy én műveletlen barom vagyok pedig soha nem ismertél meg és azt hiszem nem is olvastál sokat a irásaimból, mert nem igen láttam itt eddig a nickedet az SG-n) igaz több mint ezer hozzászólásod volt de nem ott ahol nekem (látom zene meg játékok között szerepelsz, ez a téma engem nem igen érdekel), az USA összeomlását meg egyenessen TUDOD. Tehát Bertrand éppen neked szólt, ne legyél annira biztos, inkább válts véleményt, mérlegeld amit másoktól halassz és ha kell véltoztass a véleményeden. Különben Bertrand azt is mondta, hogy ha ketten mindég mindenben egyetértenek akkor az egyikük felesleges... de hát biztos olvastad a Principia Mathematica-t, meg a többi híres művét (mert én igen), és ezt mind tudod, vagy csak olvastad valakinek az aláirásában...? Persze magyar helyesrásom pocsék a mai napon külünössen, mert nem értem rá és gyorsan gépeltem ellenörzés nélkül, USA Windowsom-ban meg nincs spellchecker... de nem ezért irok annira rosszul, ha ellemzem a dolgokat akkor az azért mert az sulit és az egyetemet már 10 éve végeztem el, az elmúlt 5-6 évben 80% angol szüveget olvasok, angol szöveget írok, és sokszor angolul is beszélek, meg még más nyelven is, mert NEXUS-nak igaza van nem Magyarországon élek, de elég sokat járok ott és dolgozok is, de dolgozok Horvátországban, Vajdaságban és Szlovéniában is... valószínüleg azért mert nem értek a munkámhoz... na mindegy, nem is érdekes, fő az, hogy mi itt nélküled is jól érezzük magunkat és szépen véleményt cserélünk, betartva Bertrand szavait, hogy ne legyünk holtbiztossak abban amit gondolunk, te meg tovább holtbiztossan gondold, hogy az USA-nak vége, meg, hogy van itt egy hülye András aki azonkívül, hogy nem tud magyarul, baromi műveletlen és az USA-ról ugat olyan dolgokat amelyek ha igazak ha nem neked egyből az egekbe emelik a vérnyomásod.