• JMD
    #112
    Úgy látom néhány emberke elég messzemenő következtetéseket von le egy természeti katasztrófából. Semmi jele nincs annak, hogy az USA a következő 40-50 évben elveszítené a szuperhatalmi pozicióját! Katonailag Kína talán majd utóléri 10-15 év múlva, de a gazdaság terén semmiképp!! És persze US sem fogja ezt ölbe tett kézzel nézni. Az nem jelent komoly veszélyt, hogy néhány szakállas arab bombát robbant egy metrón és megöl 100 embert (mellesleg 2001 óta nem is tudtak terrortámadást végrehajtani az USA-ban).
    Volt egy hurrikán és egy azt követő árvíz, NO-t újra fel fogják építeni, ahogy tették azt 100 évvel ezelőtt LA-vel is a mindent elpusztító földrengés után.
    Aki USA-t temeti az áshatja a nyugati világ és Magyro. sírját is! És itt most nemcsak a gazdasági követkeményekre gondolok! Én nem szeretnék egy olyan világban élni, ahol egy diktatórikusan vezetett Kína vagy egy féldiktatúra Oroszország dirigál! (Bár Amerika nélkül ők is visszabújhtanak a sötét középkorba).

    És még valami. Vannak akik fel vannak háborodva azon, hogy az USA-nak segítséget nyújtanak a külföldi kormányok. Kedves gyerekek, a segélyt nem egy kormányoknak vagy egy politikának szokták nyújtani, hanem bajbajutott, szenvedő embereknek!!! Nézzetek már egy kicsit magatokba!