• NEXUS6
    #30
    Amiket írtál arról az jut eszembe, amikor az előző rencerben nyakrafőre dícsérték a Kádárt.

    És mondták, hogy ugye milyen okos, meg mennyit törődik velünk, meg bezzeg milyen szar Albániában, Romániában, az oroszoknál. stb, stb.
    És milyen jó hogy ő van nekünk!


    Az hogy volt/lett egy cég ami a többi fölé kerekedett, az szerintem meg bele volt építve a rendszerbe. Többek között azért, mert ha valaki kiesett, az többet már nem jött vissza második menetre, sőt nem jöttek másikok sem a helyére. Nem azért mert olyan okosak a M$ vezetői, hanem mert ezt a jelenlegi szisztéma kitermeli magából. Ugyan így járt az IBM az AT&T stb. Azokat visszafogták vagy visszafogták magukat, amikor túlzottan megerősödtek.
    Az M$-t nem bántják. Miért? Mert kell a kirakat cég Amerikának!
    Hány bírósági támadás érte őket?
    Számtalan, csak egyet kellett volna rendesen végigcsinálni, és a szövetségi kormányzat úgy szét kapja őket mint Floki kutya a lábtörlőt!!!!
    Nem teszik mert kell nekik ez a cég.

    És nekem fényezhetet ezt a SB-t meg a szendemosolyú haverját, fele annyi tehetségük nincs mint neked, ők csak azok az emberek, akik jó időben jó helyen voltak.

    Ha te is beveszed a PR dumájukat, akkor már régen rossz.

    "tényleg nevetséges és egy picit elfogathatatlan de hát új világ új szokások, lehet, hogy példaképpé válik és 10-20 év múlva minden CEO így fogja megnyitni az évi találkozókat :)))"

    Csak akkor már te sem fogsz ezen nevetni!
    ;)