• POrtal
    Hát eddig ne m szóltam hozzá semmihez de ehez muszálj lesz. Hát Jimmy te nagyonKonzol fanatikus vagy látom. De már másiok is írták akinek van pc-ja az dolgozik rajta meg játszi ha szereti. Elég sok szerintem az élvezhető játék. Ja és nekem nincs Konzolom minek veygem meg semmi érteleme feleslegesen kidobni a pénzt mert a apc ugyanugy megfelel. Ja és a másik manapság vannak ilyen Cybersportok lehet rosszul írom bocsi. Ott eddig nem láttam Konzolt hogy azon tolták volna. Nemtomismersz oylat hogy GPS ahol szintén semmi Knozol. WCG elvileg ott sincs konzol. A pc mindig lesz mert szükség van rá és mindig is lesz rá játék. A PS meg lassan oylan lesz mint egy PC szal nem értelek. Lehet most írtam hülyeséget. De azért mondthatnál nekem olyan rendezvényt emlyt még egyes tv-k is közvetítenek és 200 ember nyomja a konzolt egy csarnokba s olyakor nem kis összeg jár az első helyezetnek. Ennyi akartam. Ha akarsz kötzekedj mert mindenbe bele lehet kötni.csak fogad el mások érveit és ne csak írd a sok hülyeséget. Eddig nem sokan védtek meg téged. Szerintem nem is fognak BYE.