Edem921#77
Nem tudom, miért kell ez, ha nem megy az elfogulatlan írás, miért kell fikázni csípőből? Az agyam elszáll ilyenektől. A konzolátiratok nem mindig a legjobbak vannak szarok, mint mindig. Nem akarok példákat felhozni, de van 1 csomó fasza is, és ha a fejlesztő veszi a fáradtságot, és kicsit odafigyel a PCs változatra, akkor abból jó sülhet ki. Szal ez így ebben a formában nem. Játszottam a demóval és már annak is jobb volt a grafikja, mint ezek a hulladék screenshotok, szóval ez sem korrekt.
A PC konzol háború úgy látom még mindig folyik, nem baj én jót röhögök rajta.
A legjobb az Curse hozzászólása, amiben brilliánsan megfogalmazza a játék lényegét :D. Hát azon kész voltam LOOL. Ennél jobban nem lehet :). (#57 "az engem korbeallo 4 katona levagott karjaibanes fejeben...").Ez a gamma főleg fanatikusoknak való és kész.(Persze ez nem zárja ki, hogy bárki aki ráérez, ne tudjon egy jót játszani vele.)
Szereted a vámpírokat? Egy kis felhőtlen kikapcsolódásra vágysz? Hack 'n' Slash? Vér a cipőn, vér a fülön, vér a szádban, vér mindenütt muhahahaaa? Rengő cicik? Akkó', ez a te játékod! Ha nem messzire kerüld el, mert nem fogod élvezni.
Ennyi.