irkab1rka#8
Én már akkor csereberéltem a szoftvereimet, amikor ezek a gyerkőcök még azt sem tudták kimondani, hogy LYogiegyetem :))) Egyet mondok: cat.exe
Aki meg nemtudja mi ez, az menjen és tanuljon még kicsit az érettségire ;)
Aki hamisít CD-t, csapjuk tarkón keményen. Na de magánfelhasználókat beperelni...
Üzleti érdekből embereket zaklatni...
"Semmire kellők csürhe bandája, amit a forradalom az elsők között fog falhoz állítani..."
ugysemtuccbeperelnivazemertnempontosanidéztemésnemismondommeghonnankeresséutánya
-----------------------------------------
Tudjátok mit csinálna az ASVA a butikok világában? :))))
Ha felpróbálsz egy öltönyt, akkor az olyan, mintha lopnál, mert arra az egy percre jogtalanul birtoklod a ruhát. Uhhogy mész a rácsba.
Totinkhamon: valahogy egyátalán nincs igazad. Nagyon rossz a példád. A fotosopodat lophatod? Akkor a hardware-t alája miért nem?? Vagy azt is magánosítottátok? Hmm, az iroda csak nem egy foglalt házban van? Vagy azért mégis fizetsz?
Tudud, ha esztergályos lennél, akkor nem mondanád azt, hogy hát az eszterga az itt van, az olajat meg a szomszéd gyárból lopjuk, mert csak az egyik gépbe vásároljuk meg ó, mert nincs pénz arra, hogy a megrendelővel kifizettessük mindbe, mert akkor meg hova lenne a haszon..
Amúgy szvsz nálatok is 50-80%-os a haszonkulcs nem? Te kis grafikus te :)))