• fapapi
    :)

De legalább érted miröl beszélek.
    Egyébként minden utalást le tudsz kérni velem is már előfordult hogy rosz számra ment el a pénz és láss csodát visszakaptam.
    Nekem utána sem kellet járnom hanem a bankom elintézte Hát igen Raiffeisen.
    És ha egy banki hálózatot meg tud fertőzni egy vírus az elég gáz lenne,lene kit elővenni ki miben tévedett.
    Mint már az előző forumban is írtam a gépemen sem vírusírtó sem tűzfal nincs 24 órában megy töltök mindenhonnet, warez oldalakrol, dc++, rengeteg levelező lita ahonét aztán jön minen szemét és még sorolhatnám.... de még minig nem tudom milyen az ha vírusos a gépem. De rendben tartok egy munkahelyi hálózatot ide feltettem egy vírusírtót mer mégis csak cég de itt sem volt még probléma 3 éve megy ugyanaz a rendszer eböl 2 évet ment vírusírtó nélkül hibátlanul (win).
    De lehet engem kerülnek el a vírusok és még elmondhatom magamról hogy szerencsés vagyok? :)))))
    Ugyhogy ezért nem is hőbörgök azoktra akik vírust írnak szerintem minden ember elkövetett már olyan hibát az életében ami másoknak rossz volt.
    És ha ezek a vírusíró emberkék nem lennének nem nagyon fejlődne a védekezési rendszer sem a világon.