BlackRose#31
Nézz ide a Yukon (Visual Studio 2005 és SQL Server 2005 béta teszterként talán csak egy picit is ismerem :) az alapjából az NTFS fájlendszeren ül, itt még meglehetne említeni az Active Directory rendszert is aminek van valami köze hozzá, de most maradjon ennyiben mert ez nem SQL szakfórum. Tehát a Yukon-nak nincs fájlendszere, akkor nem értem miképpen alapult volna a WinFS a Yukon fájlendszerén ha az nem is létezik. Különben nagyon is komolyan követtem a dolgokat a PDC 2003-on (én nem szoktam 98x fordított extrazseni tizenévesek által szerkesztett szüvegekből megalkotni a véleményemet), és már ott is egyértelműen meg volt magyarázva, hogy a WinFS az nem fájlrendszer a klasszikus értelemben, hanem az NTFS-en felül működő layer.
Megnéztem a forrásodat és halálra röhögtem magam az olyanfalyta "SQL Server 2005 fájlrendszerére épül" kijelentéshez.
Csak egy baráti tanács:
Ezentúl ha MS dologról akarsz értesülni akkor nézd meg az MS weboldalait, ott ugyanis elképesztő mennyiségű információt találsz minden MS termékről. De ha más nem MS dolgok is érdekelnek akkor azokról is inkább a hivatalos oldalakon érdeklődj. a Tom's Hardware OK, de megesik amikor egy szöveget 5x lefordítanak és mindén fordításkor hibák keletkeznek (mert megjegyezném, hogy nem szakos fordítók dolgoznak a szövegeken), de sokszor igaz az is, hogy egy újság féle portál nem tudja pontossan értelmezni az adatokat, mert nem rendelkezik megfelelő szaktudással az adott pillanatban. Ezért ajánlom, hogy a forráson szerezz információkat. Mindenesetre egy adatbázisnak nincs fájlrendszere, legyen az Yukon, Oracle vagy XYZ.