• Gregorius
    #18
    Lehet, majd megpróbálkozok vele, de igazából nem ez érdekel mondom, mert én el tudok vele szórakozgatni, de nincs nagyon kedvem, és valószínűleg másnak sem sok, vagy tudása sem hozzá, ettől függetlenül kiesik a Google látóköréből, míg más keresőkéből nem. Szóval számomra a Google most rosszabb engine, mint a többieké. Majd ha ők is meglépik ugyanezt, akkor lehet, megint ez lesz a jobb.

    Egyébként igen, tényleg többször szerepel, de eddig is többször szerepelt, mégis utánam jöttek a második stb találatokon. Mert szerintem is, ha egy oldal címében van egy szókapcsolat, az jöhetne előrébb, mint a lábjegyzetben, de mindegy, még ezt is megérteném, de van ott sok olyan teljesen irreleváns oldal, ahol még nem is szókapcsolat szerepel, hanem teljesen szétszórva ezek a szavak. És mondom, a régi motorral minden rendben volt. Ott is hasonló elvek alapján működött a dolog, csak ott még egy domain egy csoportba tartozott. Tehát hiába szerepelt nálam csak egyszer a szókapcsolat, az összes a domain-en belüli oldal statisztikáját gyűjtötte. Tehát magasabb volt a rangja is az oldalnak. Így, hogy bejött ez a szuper újítás, így aztán az összes php-s oldalt levágta különálló oldalaknak, mindegyik saját domain-t kapott, nem tartoznak egy csoportba, és külön-külön bizony a béka segge alatt vannak a rangjaik.

    És teljesen mindegy, hogy meg lehet magyarázni, hogy külföldi oldalakon ez meg az, de májusig ez nem így volt, hanem ugyanúgy működött a dolog, mint más keresőknél. Május óta több lépést megtettek, és azóta ez nekem, és a hozzám hasonló oldalak rovására vált. És nem éreztem úgy, hogy a Google motorja rengeteg irreleváns oldaltr dobott volna vissza kereséskor május előtt, vagy egész eddigi fennállása óta, szóval azt sem értem, hogy miért kellett ezt meglépni. És ha én nem találtam rossz linket, akkor számomra biztosan csak hasznos oldalak lettek letolva a lista aljára. Szóval az én szempontomból romlott a dolog. Aztán lehet, hogy valaki máséból nem, de én ezt így élem meg.

    Amit ajánlottál, azt majd lehet, hogy kipróbálom, köszi szépen!

    Ja, és a botblokkolást nem meta-tag-ekbe kell tenni, hanem egy külön text fájlba, szóval úgy értelmezi a bot, ahogy jónak látja, még frame-et sem kap, nem véletlenül választották ezt a megoldást. Ellenben nem úgy működik, mint ahogy azt leírják, szóval ebben a konkrét esetben sem feltétlenül a Google-nek adok igazat, el tudom képzelni az erotikus oldalakat üzemeltetők szemszögéből, hogy lehet, hogy a Google a sáros a dologban.

    De mondom, az én oldalamat eddig sem látogatta senki, meg ezután sem fogja, szóval nem ezt sajnálom. De mégegyszer köszi a javaslatokat, minden nap tanul az ember! Egyébként visszatérve az első kérdésedre, nem tudom, de szerintem egy 10 helyre be van linkelve biztos.