• winnie
    #101
    a rajongótábor egy dolog (ld. firefly, ami sokkal nagyobbat bukott), de azért ne túlozzunk a dark angel nézettségét illetően. (a golden globe korrekt, de nyilván az igazi kritikai elismerés, az emmy díj messzire lkerülte)

    a premier 13,5M nézőt vonzott, ami nagyon jó (a 29. legnézettebb sorozat volt azon a héten), majd beállt a nézettség 9M környékére. (ami 60. hely környéke, de még mindig korrekt)

    viszont a lelövés, ha ezeket az adatokat nézzük teljesen jogos volt, hiszen a 2. év évadzáró epizódját már 6M-an sem nézték, ezzel a sorozat a 106 vetített sorozatból csak 85. legnépszerűbb volt - és ezzel a legkevésbé nézett sorozat címet is elnyerte a 4 nagy adó (fox, cbs, nbc, abc) sorozatait vizsgálva (a upn és a wb a kicsik)

    sajnáltam nagyon a DA-t, ráadásul ugye cliffhanger lett a vége, de a döntés valahol érthető - racionális (egy f*szt, érhető:) (persze a helyébe jött firefly 3-4 M-ós nézettséggel nem váltotta meg a világot, de legalább kult lett)

    ez a két bukás az oka, hogy a nagyok hanyagolták azóta a scifi sorozatok műfaját, de most szerencsére szakítottak ezzel és 3 új scifi sorozatot is ránk eresztenek 2 héten belül:)