• TommyGun
    #7
    Ez így ebben a formában totális marhaság. Semmi meglepő nincs abban hogy egy jelenleg előnyösebb helyzetben lévő kihívja a gyengébbet hogy az erejét fitogtassa. Épp ezért nincs is mit csodálkozni azon hogy az Intel nem fogadta el a kihívást.

    A nagy intel szerint nincs előnyben az AMD akkor mirefel hátrál meg ? Sajáűt magát köpi szemen...

    Ennek maximum úgy lett volna hírétéke ha az AMD azt mondja jővőre ugyanitt találkozunk és mérjük össze amink van. Hisz a jővőre vonatkozó terveket jelenleg még maximum csak megbecsülni lehet de konkrétumokat még senki nem ismerhet. Az például egy fair összecsapás lenne. Aztán hogy a felkészülési időszak alatt ki mennyit fejlődik és mennyit dob be az már rajta múlik. És ez még ráadásul öszönzően is hatna minkét félre.

    Ez meg azért nem Fair mert az intel 10x akkora cég - 4-5x nagyobb piaci részesedéssel....és sokkal több mérnökkel gyárral és miegyébbel...nomeg több pénzel...nem abban kell versenyezni hogy mi lesz 1 év múlva....hanem ami most van....Prescott már 1,5 éves kéremszépen...akkor kelett vólna kapcsolni...amit most ezen a DEVELOPER hűdejó kis fórumon elénk tárt az intel azt az AMD már 3 éve meglépte...magyarul ismét saját magát köpte szembe az intel hisz pont abba az irányba megy amit az AMD már 3 éve követ... (alacsony fogyasztás, nem a MHz-et kell az egekbe tornászni, optimalizálás, minél nagyobb számítási sebesség/Mhz...etc etc)

    De a jelenlegi állapotok mellett kár azon vitatkozni ki a jobb, hiába lett akkora mellénye az AMD. Persze jól esik nekik mégegyet belerúgni a földön felvőbe. De azt már nem merik bevállalni ha esetleg bekerülne valami bizonytalansági tényező is a képletbe azzal hogy egy előre nem megjósólható időpont aktuális processzorait vetnék össze. Mert ugye az már számukra is hordozna kockázat benne a felsülés esélyével ami rosszul jönne ki a cég image-ével kapcsolatosan.

    Az intel eddig is ott rúgott bele az AMD-be ahol csak tudott, akkor mégis mit vársz tőle ?