Okos gondolatfejtés tetszik. Végre egy normális ember. Van igazad, de akkor egyenként:
"lehetőség, hogy szándékosan sántít, amit kifejtettél." - eszembe sem jutott ilyesmi, pillanatnyi érzésemet írtam le.
"hát egyátalán nem csak olyan típusú van" - ez a baj, hogy nem csak, és az a nem csak egyáltalán megszólal.
"Csúsztató jellegű az a kérdés is, hogy ilyen alapon ugyebár nem is használjuk....Használjuk, mert kénytelenek vagyunk" - utóbbira: rengeteg nem win fan írja ÉS IGAZ IS, hogy (nem játékra) minden szoftverre van alternatíva linux oldalon, és én erre mondtam, hogy akkor miért használja azt, ami nem tetszik?
"Te talán nem beszélsz pl. a Linux ellen" - ellen soha, másik mellett, nem ugyanaz, mert így a számon a f*s, k*ki nem hagyja el a számat, más is odafigyelhetne a stílusra IS.
"Látod, te sem azt csinálod, hogy leírod a Win95 néhány jó tulajdonságát, újítását" - felesleges leírni, mert akkor írhatnám az XP-jét is, vagy a leendő következőjét. Az egész windows történet a felhasználó orientáltságról szól. Ezt tudjuk.
Az alapvető probléma az az, hogy szeretném megkérdezni, DE VÁLASZT NEM KAPOK RÁ, hogy miért KELL vírusokat írni, mert KELL spy progrikat írni, de akkor vigyük át az életbe. Miért kell vkinek szétverni az agyát OK nélkül, vagy megölni. OK NÉLKÜL, mert ha én mondjuk bekapNÉK egy vírust, egy olyan ember írta, akiről fingom nincs ki.
Ezt az utóbbi dolgot végképp nem értem, és még értelmes magyarázatot sem kaptam rá. Illetve próbálta valaki azzal magyarázni, hogy ezzel hívják fel a hibákra a figyelmet. NA IGEN, csak ha a haveromnak a gépkocsi szoftverében hiba van, akkor nem úgy hivom fel ezt a figyelmet, hogy 160km/órás sebességnél távirányítással előidézem ezt a hibát, hogy ott dögöljön meg ahol van...