• droland
    Azért nincs értelme ennek a dolgoknak valójában, mert ezen az oldalon - kicsit meghökkentő, de érdekes - hogy találunk olyan embereket, akik abban a tudatban élnek - és most legyen igazuk -, hogy a világon van mondjuk 100.000.000 cég, ebből mondjuk 1000 dollár milliárdos (tán keveset is mondtam) és HISZIK azt, hogy az M$ a legmocskosabb.

NEM akarok Isteniteni, de MUSZÁLY megemlítenem, hogy NAGYON SAJNÁLATOS, hogy a több milliárdos közül csak némelyiknek jut eszébe, hogy pl. pár 10.000.000$ (nem elírás) -ral támogassa mondjuk az AIDS-et (jól írtam le?), és csak megemlítés szintjén, hogy BG ezek között van.

Igaz, hogy a pénz nagyon elől van, mint mozgató rúgó.
    De nem Igaz, hogy a legrosszabb a világon az a cég. Ez egy nagyon rossz hiedelem és mindez AZÉRT, mert mondjuk NEKED nem tetszik, amit (szoftvert) csinált.

Az egészben csak az zavar engem, hogy oké, legyen igazad, ezért meg ezért köcsög. De van sok más 1000 cég, akik 1.000.000x köcsögebbek voltak ennél, és ki tudja miket tettek meg. ERRE "TE" azt válaszolnád, hogy mi közöd hozzá? Igen? Én vissza kérdezek, hogy ha annyira M$ ellenes van, akkor azért meg miért van közöd? Hisz, akkor ezek szerint nem használsz M$ terméket nem?

Vagy akkor hogy is van ez? Szidjuk, nyilvánosan leköpjük, aztán otthon, mint egy pólyás baba egy szaros pelenkában titokban elindítjuk alatta a Quake3 vagy Counter-Strike-ot és kiélvezzük elmaradt sexuális örömünket? Ez nem gusztustalan egy kicsit?

Még annyi, hogy én annyiban MEREM vállalni a különbözőséget XY-tól, hogy én NEM UTÁLOM a Linuxot, SOHA nem beszéltem ELLENE, legfeljebb, ha valaki a másikat szidta próbáltam ellenérvelni. És mit használok csak? Wint.

És a poén. Bemászik ide XY. Lepöcsköndiázza 1000-rel, aztán hátradől a székében, bezárja X-el az ablakot, és megnyitja a startmenüben az új 1 órája telepített játékát, ami DX9c megléte mellett fut...

Most őszintén, nem gusztustalan?