• Neurotoxin
    Először is nem vágom, hogy kb 1-1,5 év után kijött gépről minek ma cikkezni.

Sajoati: ajánlom figyelmedbe az index.hu fórumán található topicokat! Én is ide járok az S7000es topicba, mivel s7000es tulaj vagyok

1ébként nem kérdéses, hogy az S7000et válaszd. Jobban megéri. Amiért én ezt választottam: nagyobb vaku(6 lépcsőben állítható erősség),6 Mpixel(ami egyesek szerint kb csak 5nek felel meg részletességben), külső vaku csatlakoztatási mód(vakupapucs), nagyobb EVF, jobb fényerejű optika(igaz csak 6x-de nekem ennél nem is kell több), CF kártya/microdrive használat(persze xD is), több beállítási lehetőség, masszívabb-"testes" gép. Aki az utóbbival nem ért egyet az. Esetleg boldogtalan s5500/s5000es tulaj.

Hidd el, akit eddig megkérdeztem, azt mondta, hogy kicsinek érzi az 5öst.(meg egy rakat ember, aki megvette és nagyot néz, mikor kihozzák neki-hogy csak ekkora-a képen nagyobbnak látszott.....)

Szóval megéri az a +30. 1ébként,ha nem tükrös gépben gondolkozol, akkor ez a 100 ropi alatti árával jókis, használható kompakt.