"Már megbocsáss, de a kommunizmusnak nem volt jövője!"
Ez a jövő, ami nincs, ez Kína. Ipari termelésben az első;)
"Egy csomó ember hangoztatja, hogy milyen jó volt a kommunizmusban. Már nem emlékeznek?? Mennyit kellett várni ha valaki lakást vagy autót (Ladát) szeretett volna?? Az ételről nem is beszélve (mindenféle jegyek..)"
Én csak azt mondom most se mindenben jobb a helyzet mint régebben (sok szempontból rosszabb), ennyi. A hátam közepére sem kívánom a sok fafejű szocilistát.
De ugyan úgy ezt az újgazdag rablóbandát sem akik az ország nagyrészét a kezükben tartják.
Régebben 5 évig gyűjtöttél mire volt kocsid, ma meg kapsz egy kocsit és 5 évig adós vagy. A különbség csak az hogy ma nincs hiánygazdaság, a kiszolgáltatottság viszont ugyan az. Lakás dettó.
A jegyeket meg felejtsd el, nem tudom ki mondta neked, bár elárulom pl Angliában is volt az 50-es évekig, legalább.
Amúgy a történelmi dolgokkal teljesen egyetértek, főleg mert azokat én is már csak hallottam. Amúgy ha visszaolvasol én is azt mondtam, hogy az oroszok miatt is szoptunk. Mi felvettük a dolárt átpasszoltuk nekik, ők meg rubelben jóvírták, ami szart sem ért, a végén meg már matrjóska babát se tudtak adni. Innen a nagy orosz államadósság egy része. És még mindíg van belőle. Csak mi már rég egálba jövünk majd velük, amikor nekünk még mindíg annyi adósságunk lesz nyugati valutában mint a fene.
Az afrikai országoknak elengedték, mi viszont még nem vagyunk elég szegények.