• jefferson83
    Saját vélemény:

- Világok harca : Meg is érdemli a bukást, Spilbergtől többet vár az ember, sokkal többet. Erre az egy filmre adtam ki egyedül a mozijegyet. Egy időre el is tántorított a mozitól.

- Mennyei királyság: Semmivel sem rosszabb film mint pl.: a Trója. Trójával ellentétben ezt végig is néztem és elvoltam alatta.

- Lopakodó : Az egetrengető buta hibákon túllépve egy estés szórakozásnak nem volt rossz. Sőt ha a hibákon nem bosszankodunk hanem jókat derülünk... A legjobban a pilóták felállása irritált, mindig kell egy nő és egy fekete is a filmbe. Erről leszokhatnának, de túlléptem rajta.

- Viasztestek: Ha a boogeymannel(amennyiben ez a mumusos) kellene összehasonlítanom ég és föld a kettő. Nekem a viasztestek sokkal jobban tetszett. Nehezen indul be a film de a végére egész jó lesz. Természetesen a fantasztikus történettől itt is el kell tekinteni, mert az nem nagyon van. Paris Hilton szerepeltetése nem volt szerencsés, valahogy nem jött be nekem.

- Batman: Kezdődik Úgy indultam neki, hogy megint egy bőregeres film jesszus. Kellemesen csalódtam ebben a filmben. Elsősorban a szereplőket találták el nagyon, többek között miattuk vettem rá magamat a film megnézésére. Nagyon jó kis filmet hoztak össze.