• winnie
    #90
    Az első rész bemutatója nem igazán kerül 2-3 évnél hamarabb el ide (Charmed 6. sorozatnál tartott, amikor itt bemutatták [i]

    nana. a charmed-ot idehaza 2001-ben mutatták be, amikor kint a 3. évad ment (csütörtök este, főműsoridő - bukott is:) - de én a MÁRÓL beszélek, nem azokról az időkről, amikor még valóban alig volt sorozat itthon.

    [i](már első 3 széria DVD-je is kint volt, ha jól emlékszem)


    rosszul emlékszel, hiszen amerikában idén tavasszal jelent meg az 1. évad dvd-je és a 2. évad usa-ban még MEG SEM jelent.

    Vészhelyzet mindössze 2 éve ment már kint, Lost csak 1 éves, CSI 2-3 szériánál járt, amikor itt elkezdték adni, Andromeda szintén, Elnök emberei szintén )

    még egyszer mondom, hogy a mai állapotokról beszélek és nem a múltról. carpe diem, vagy mi.

    Az, hogy utána a folyamatos vetítéssel utólérik, az más lapra tartozik, de a netközelben lévők azért ezt a "várjunk pár évet, hogy elkezdjék itt is adni" nem fogják kivárni.

    de a lényeg, hogy MOST apró késéssel adják a sorozatok jó részét.

    És persze tesztelőnek a reklámozással kapcsolatban is igaza van, ez az amit én hypenak hívok. Szted nem hülyeség, hogy az egyik legnézettebb TV csatid van, és az új sorozatot bevásárlókocsin, meg blikkben reklámozod ???

    már az is baj, hogy nem csak a tévében reklámozzák? ezt komolyan nem értem. itthon, akkora promót még egy sorozat sem kapott, mint a lost. az ally mcbeal és a 24 volt ugyan óriásplakáton, de ennyi tévészpotot (csak az adataokat láttam, nem nagyon nézem az rtl-t:) soha más sorozat nem kapott az rtl-en.

    (de ez sem garancia a sikerre: az alias 2. évad is nagyon nagy promót kapott az rtl-en, ráadásul betették a vészhelyzet után és mégis megbukott:(

    a többiben nyilván igazad van, de az tipikus tévés taktika, hogy nem szólunk, hogy ismétlés van, mert az nézőtaszító - ld. tv2, activity, ami évek óta szinte csak ismétel és mégis nagyon nézett, vagy ld. tv2 és az idei pár "beszólok" műsor mennyire nézett volt, pedig h odaírják, hogy ezek 2 évvel ezelőtti caludia show-s felvételek voltak, akkor senki nem nézi meg, talán:)