a híradó sohasem volt akkor 7-ről került le 6.30-ra.
Vadi új sorozat, senki sem ismeri, mégis mit vártak? Ráadásul Bud Spencer ellen? Ezt én láttatlanba is megjósoltam volna. Első adásra a rabszolgasors se vonzott tömegeket :)
ezt nem értem. ezzel azt mondod, hogy ne is legyen sorozat itthon? mit keresne itt a scifi, amit nem hogy nem ismernek a népek, hanem eleve rétegműfaj?
1. minden sorozat vadi új itthon.
2. minden sorozattal szemben van másvalami
a lost is vadiúj, pénteken leszés svarceneggerrel szemben.
Mond már, hogy a Vészhelyzetnek, 3. műszak, Szomszédok, vagy a Rabszolgasorsnak nem volt nézettsége.
1. a szomszédok és rabszolgasors nem sorozat, hanem szappanopera.
2. vészhelyzet, harmadik műszak. ezt írtam én is. itthon négy sorozatnak volt nézettsége főműsoridőben. a többi jópárnak nem volt
egy gyengébb/öregebb sorozat is komoly nézettséget érhet el lsd Colombo.
egyáltalán nem. van 3-4 sikeres sorozat (melyek sikerének oka:
- columbo: akkor ment, amikor 1 tévé volt még
- vészhelyzet: akkor ment, amikor egy tévé volt még
- rex: kutyás
- harmadik műszak: bereklámozták és a vészhelyzetnek amolyan testvérsorozata (ld. közös rész) - amúgy ennek a nézettsége az utóbbi évben a vasárnap délutáni walker, texasi kopó nézettége alá esett.
akkor a 900-as saccod igencsak alábecsült, nem is beszélve a rendszerességről és megszokásról
alap. egy sorozatnak első epizódjának a legnagyobb (általában) a nézettsége. onnantól kezdve csak veszít nézőket. (mivel heti a műfaj ezért nem lehet várni 20-30 részig, hogy elkezdje növelni a tábort, mert addig buknak a forintmilliók)
a 900 nem sacc volt, hanem a monk nézettsége - az elnök emberei intellektuális sorozat és beszélgetős, nyilván nem lenne ekkora tábora.
(tehát akár 20:00-Elnök, 21:00 Dolfi)
Az elnök ugyebár csak 1 óra, tehát (ha csak 21:00-tól elnök) akkor 22:00-tól Dolfi
mivel a barátok közt eleve 20.50-ig tart, ezért ez értelmezhetetlen.
Szóval én remélem idővel visszaáll a régi rend
továbbra sem értem milyen régi rendről beszélsz. amikor sorozatok voltak este, akkor volt 2-3 hetente. kedden a csehszlovákok, pénteken a dallas, csütrötökön a szappanopera.
inkább nézem a sok sorozatot, minthogy heti 3-at kellejen/csatorna.