• mrzed001
    ez nem igaz. a big brother teljesen irreleváns, hiszen az fél 8-tól volt
    Igen, de akkortájt nyomták 8 utánra a híradót, meg 9-re a filmet, és ekkor estek ki 8-as sorozatok

monk: már az első adás annyira kikapott a bud spencer banános joe-jától, hogy szomorú volt nézni
    Vadi új sorozat, senki sem ismeri, mégis mit vártak? Ráadásul Bud Spencer ellen? Ezt én láttatlanba is megjósoltam volna. Első adásra a rabszolgasors se vonzott tömegeket :)

ott legalább mehetnek főműsorban az olyan sorozatok, amik a nagyokon nem
    Egyetértek, kellenek a kis tvknek a húzósorozatok, viszont ha csak egy szűk közönség láthatja, akkor nem mondanám, hogy magyarországon vetített sorozat (kis művészmoziban 1x vetített filmre sem szokták azt mondani, hogy magyarországon leadott)

persze, mert amerikában csak sorozatok vannak főműsorban. ők előrébb tartanak. még a németek is. a magyarokat még be kell törni
    Mond már, hogy a Vészhelyzetnek, 3. műszak, Szomszédok, vagy a Rabszolgasorsnak nem volt nézettsége. Jó időben adták, nézték is az emberek. Sőt, jó időben adva még egy gyengébb/öregebb sorozat is komoly nézettséget érhet el lsd Colombo. Műsorszervezés kérdése.

rtl: 21,00 dolph lundgren 1,7 M néző
    tv2: 21.00 michael dudikoff 1,5M néző
    majd
    rtl: 23.00 elnök emberei 500e néző
    tv2: 23.00 jó estét magyarország 400 (vagy 600e, mindegy)

vagy:
    rtl: 21.00 elnök emberei 900e (vagyis -800e)
    tv2: 21.00 michael dudikoff 2,1M (vagyis +600e, ha 200e a többi cvsatornára ment)
    rtl: 23.00 dolph lundgren 700e
    tv2: 23.00 jó estét 400e (vagy 600e)

Hát, érdekes számok, bár a felével sem értek egyet.
    23:30-as kezdéssel elnök embereinek a 500K sok, szerintem max 300 (ha mégis 500, akkor igen komoly a rajongói tábora, és akkor a 900-as saccod igencsak alábecsült, nem is beszélve a rendszerességről és megszokásról, ami jóval többet ér, mint egy Dolfi film)
    21:00 helyett ugyebár 20:00-tól van a főműsoridő (tehát akár 20:00-Elnök, 21:00 Dolfi)
    Az elnök ugyebár csak 1 óra, tehát (ha csak 21:00-tól elnök) akkor 22:00-tól Dolfi

Szóval én remélem idővel visszaáll a régi rend