winnie#73Öööö. Ugye nem gondolod komolyan, hogy ugyanannyi esélyed van itt a kábelszolgáltatótól Scifi channelt kapnod mint pl USA-Kanadában? Mert itt nem kapsz.
nem. axn-je itt annyi embernek van, mint scifije.
Sztem meg éppen hogy ez volt a régi jól bevált módszer, teljesen feleslegesen változtatták meg a Big Bráner korszak kezdetén
ez nem igaz. a big brother teljesen irreleváns, hiszen az fél 8-tól volt (utána mindig jött a "szuperfilm". sorozatok a vészhelyzet és a rex kivételével sosem voltak itthon huzamosabb ideig 8-9 órától, mert mind megbuktak. (a columbo még kitart - a harmadik műszak is)
Monk megbukott főműsoridőben? Nem épp hogy csak elkezdték adni? Jóbarátok talán most került közelebb a főműs.időhöz. Taken: hol is? 24: Királyi 1-esen, ott senki se hitte, hogy normális sorozatot is adhatnak.
monk: már az első adás annyira kikapott a bud spencer banános joe-jától, hogy szomorú volt nézni (és emiatt lett az a film a hét legnézettebb műsora) - a monk át is megy napi sorozatba 3 hét múlva.
taken: remek időpontot kapott, szerda esténként, a tv2 egyik legnézettebb műsora, a columbo után - akkor bukta volt, hogy péntek éjjelre tették 3 rész után.
24: nem hinni kell. az ügynökség című gagyi cia-s sorozatnak is jobb nézettsége volt, de mindegy, mert a 24 a 3. adásra a premier nézőinek (sokan voltak még akkor) a 60(!!!)%-át elvesztette. vagyis nézték, de nem tetszett a nézőknek.
Heti 60??? Te hol élsz? Itt a Föld bolygó magyarország nevezetű szegletén?
hidd el, megszámoltam, 67 van és az NEM SZÁMÍT, hogy most éppen te (vagy én) milyen csatornát fogsz. megy vagy nem megy. ha az hbo megveszi a cinemax-nak a 4400-at, akkor ott fogja adni. minden kis csatorna akkor lehet nagy, ha talál magának húzósorozatot (ld. viasat - helyszínelők) - amiatt én sem sírok, hogy nincs axn-em és kimaradok a játékból ez van. elfogadom. túlélem. nehogy azt mondd, hogy dögöljenek meg a kistévék - ott legalább mehetnek főműsorban az olyan sorozatok, amik a nagyokon nem.
De főműsoridőben van. Nem az van, hogy: f.szomért fizetem a scifi channelt, amikor othon vagyok nincs semmi, kora du, meg nyomatják a jó kis filmeket.
(mert van egy kis gógyijuk a műsorszerkesztőknek)
persze, mert amerikában csak sorozatok vannak főműsorban. ők előrébb tartanak. még a németek is. a magyarokat még be kell törni...
Azt pedig nem hiszem, hogy a fenti sorozatoknak főműsoridőben nem lenne nézettsége. Az mindenesetre tuti, hogy nagyobb nézettsége lenne, 23:20-kor, vagy 16:30-kor kezdve (csoda ha pár ezer ember látta pl az Elnök Embereit. Ezért anyagilag nekik felesleges volt megvenniük is)
ilyen erővel ne is vegyenek sorozatot?:I
mindegy. ez viszont alapvető tévedés. szerinted mi éri meg jobban az rtl-nek?
rtl: 21,00 dolph lundgren 1,7 M néző
tv2: 21.00 michael dudikoff 1,5M néző
majd
rtl: 23.00 elnök emberei 500e néző
tv2: 23.00 jó estét magyarország 400 (vagy 600e, mindegy)
vagy:
rtl: 21.00 elnök emberei 900e (vagyis -800e)
tv2: 21.00 michael dudikoff 2,1M (vagyis +600e, ha 200e a többi cvsatornára ment)
rtl: 23.00 dolph lundgren 700e
tv2: 23.00 jó estét 400e (vagy 600e)
egyértelmű. a sorozatoknak van rajongótáboruk, akik más időpontban is megnézik a sorozatot (kevés, mondjuk 20% lemorzsolódással) - a lundgren-filmeket nem (csak) a rajongók nézik, hanem azok, akik nézni akarnak valamit este.
egy tévé meg nem teheti meg, hogy azt a műsorsávot leadja, amelyik a legjobban tejel.
nekem sem tetszik, de ez van egyelőre. idővel változni fog.