#72annyi erővel nem. az odi az axn-en vagy a cool-on volt, a 4400 a cinemax-on, de nem ez a lényeg. te csúsztattál, amikor azt mondtad, hogy nem voltak magyar tévében - nem csak a két nagy kereskedelmi tévé létezik itthon.
Átfogalmazva: Olyan TV csatornán adták, amely elérhető az ország egész részén földi sugárzásban, vagy kábelen ?? NEM. Ennyi.
Azért mert a Power Kapitányt annak idején adta a Szolnoki meg pár kábelTV nem mondanám, hogy magyarországon bemutatták. Egy szűk nézőközönségnek bemutatták, a többség meg le van ....
Nincs AXN-em, mint szerintem itt a többségnek, mit csináljak, szereltessek a rosszfelé néző panelem oldalára/tetejére egy felesleges UPC Direct-et, amikor már van UPC kábelem? Ez nem hozzáállás, egyértelműen a szolgáltató hmm ... inkább nem minősítem.
ez ugyanaz a szitu, amikor a scifin megy a stargate. akinek nincs scifi-channell-je, az szív (márpedig az is arányaiban ugyanannyi háztartásba ér el odakint mint itthon az axn, amit ráadásul a nap 24 órájában lehet internetről is nézni, szóval a lehetőség adott.)
Öööö. Ugye nem gondolod komolyan, hogy ugyanannyi esélyed van itt a kábelszolgáltatótól Scifi channelt kapnod mint pl USA-Kanadában? Mert itt nem kapsz.
szerintem azt kell elfogadni (nekem sem tetszik), hogy a tévék azt vetítik, ami nekik bevételt hoz. itthon még nem készült fel arra a mindenhol bejáratott modellre a közönség, hogy sorozatokat nézzen - sajnos.
Sztem meg éppen hogy ez volt a régi jól bevált módszer, teljesen feleslegesen változtatták meg a Big Bráner korszak kezdetén
megbuktak FŐMŰSORIDŐBEN, mint a taken, a monk, a jóbarátok, a holtsáv, az alias vagy a 24.
Monk megbukott főműsoridőben? Nem épp hogy csak elkezdték adni? Jóbarátok talán most került közelebb a főműs.időhöz. Taken: hol is? 24: Királyi 1-esen, ott senki se hitte, hogy normális sorozatot is adhatnak.
és csak egyetlen csatorna volt, ugye? vagyis max 7 sorozat mehetne a mostani 60valamennyi helyett? én annyira nem vágyok vissza.
Heti 60??? Te hol élsz? Itt a Föld bolygó magyarország nevezetű szegletén? Egyébként 1 csatoival számolva is 19:00-23:00-ig 4 óra, tehát heti 28 sorozat mehetne csak főműsoridőben :p
Akkor nézzük, hogy hány min. B sorozat megy itt (nézhető és fogható csatornákon)
14:30 Halálbiztos diagnózis
21:30 CSI-CSI Miami
22:30 X-akták
20:00 Egy rém rendes család
16:30 Baywatch
21:00 Y-akták
16:00 Trópusi hőség
18:15 Pensacola - A név kötelez
20:15 Columbo
20:00 Nash Bridges
20:15 Monk
21:00 Lost
21:00 Szex és New York
22:00 Maffiózók
00:35 Alias
10:15 (hétvége) Star Trek - Az új nemzedék
15:25 Bűbájos boszorkák
16:25 Csillagkapu
15:15 John Doe
15:15 Melegítő
09:15 Csillagközi szökevények
12:25 Knight Rider
13:50 Acapulco akciócsoport
13:25 Sliders
17:30 Harmadik műszak
17:25 J.A.G.
23:45 Angel
00:45 A bolygó neve: Föld
01:30 Vészhelyzet
Ebbe már a gyenge B-ket, és a mindenféle ismétlést is belevettem. Pont a fele 30.
ez megint csúszik, hiszen a scifinek van egy pénteke
De főműsoridőben van. Nem az van, hogy: f.szomért fizetem a scifi channelt, amikor othon vagyok nincs semmi, kora du, meg nyomatják a jó kis filmeket.
(mert van egy kis gógyijuk a műsorszerkesztőknek)
Azt pedig nem hiszem, hogy a fenti sorozatoknak főműsoridőben nem lenne nézettsége. Az mindenesetre tuti, hogy nagyobb nézettsége lenne, 23:20-kor, vagy 16:30-kor kezdve (csoda ha pár ezer ember látta pl az Elnök Embereit. Ezért anyagilag nekik felesleges volt megvenniük is)