• YakooZa
    Na ezen nem fogunk vitázni, persze, hogy értem a szövegeit, odafigyelek a szövegeire, hiszen a szöveg a lényeg. Bevallom, hogy túloztam a rakás szarral, ez csupán már nem az én világom már, én nem ezt akarom hallgatni, hogy Rihanna meg Pink hogy énekel Eminem számaiban, a régebbi számai jobban átjöttek nekem, erre úgymond nem vagyok kíváncsi, de amúgy ütős zenék vannak rajta, és Eminem továbbra is a példaképem marad, hiszen lenyűgöző tehetség és kreatív, a zenéivel felülmúl nagyon sok más pályánlévő zenészt. Persze, hogy nem bir már olyasmikről rappelni, mint a Just Don't Give a Fuck -ban, vagy az Our House -ban, stb. Én úgy gondolom, hogy szakmailag és komerciálisan tökéletesen megoldotta ezt a visszatérést, ennél már nehezebben csinálhatná jobban, és ehhez át is kellett alakulnia, így maradhat sikeres, ami a cél persze. Csak azért fejeztem ki magam úgy, mert ez az új album már nem olyan hangvételű, amilyet én hallgatnék. Tíz éve már hallgatom Eminem -et, most is hallgatni fogom, a régi számait is és az újakat is, mert ő egy egyéniség, csak a régebbiek többet fognak szólni:)

Peace