Roli#37
Hát mit mondjak? Egyre nemnormálisabb az időjárás! pár éve ilyenkor még lestük a még este 11kor is meleg betonlépcsőn maminál a csillaghullást és láttunk egy csomót(az ideiből, meg a tavalyiból sem volt semmi)
Emléxek még általános iskolát kezdetm, mindig Mikulásra már volt hó, most meg még Karácsonra sincs. A kocsolya már berozsdált sztem azt sem tudom hol van mert a kertünk végén a kis folyócska nem tudom mikor fagyott be úgy, hogy az egész környék ott korizott, meg biciklizett a jégen és szánkóval jött mindnenki. Egy 2-3 év alat annyira megváltozott minden, hogy az nem igaz. Épp néztem unokaöcsémet, hogy még nem látott igazi hóesést(2éves) ja meg normális nyarat. Horgászni sem érdemes, mert nem kapnak a halak! Néha már sírhatnám van, hogy senki nem tesz érte semmit, mi is csak itt dumálunk, de azon kívűl, hogy egymásközt megbeszéljük vajon ki látja még? Valami illetékes olvassa a fórumot?
Ja még valami 1996 egyik júniusi napját sosem fogom elfelejteni. Addig jóformán azt sem tudtam mi a vihar. Akkor jött egy kisebb felhő olyan fekete, amilyet addig egyet sem láttam. Olyan csetepatét csinált, hogy csak na. Remegett a lábam, a kutyánk nem akart a vihar előtt egy fél órával kiengedni biciklizni. Fátkat csavart ki a környéken, villámltt dörgött. Azután rendszeressé váltak az ilyen viharok. Mára már el sem nagyon tudom képzelni azt a fajta csendes esőt amibe akár ki is áll az ember, mert vagy szakad vagy villámlik vagy minden együtt. Arra az esőre gondolok, amikor még süt a nap, de már elkezd szemetelni és kellemes pont jókor jön a nagy melegben egy kis frissítő zápor. Még szivárvány is volt közben vagy utána. Már egy csomó minden másképp van nagyon idegesít! bocsi a sok szövegért!