• Andrei
    #8
    Nem tobmillio dollaros. Egy kozepkategorias AS400 szerver 100k USD-nel kezdodik. A beleposzint nemtom mennyi lehet.

    Az AS sorozat elso tagjaiban tisztan szoftveres volt a virtualizacio. Kesobb fejlesztettek hozza a hardveres tamogatast (nagyon okosan, mert rajottek, hogy a szoftveres verzio ezer sebbol verzik, ha komoly dolgokra akarod hasznalni). Es miert is fejleszti most a ket nagy procigyarto gozerovel a vanderpool-t es a pacifica-t? Ok is rajottek valamire.... Erdekes modon a vmware nem gyoz tustenkedni a projektek korul. Erzik mar ok is, hogy egy korrekt hardveres virtualizacio mellett az o termekuk maximum egeralatetnek lesz jo. Nem rossz dolog a vmware, de ezeknek a technologiaknak a fenyeben mar csak arra lesz erdemes hasznalni, amire az IBM kitalalta a SoulPad-et.

    Azert hasznalja az IBM a vmware-t mert az hordozhato a platformok kozott. Ettol fuggetlenul az IBM volt az elso, aki ilyesmit csinalt.

    Kerdes 1: Te figyu szerinted mikor tolok ki 6 gigat egy memoriakartyara v. microdrive-ra? Egy 8 gigas flash kartya vagy 200000 HUF (a depo.hu-n egyetlen tetel van). Nem veletlen, hogy 60 gigas iPod volt a tesztalany. Es lassuk be a hordozhatosag miatt jobb is. Inkabb legyen nalam csak egy mp3 lejatszo, mint egy mp3 lejatszo + full-size rack.

    Kerdes 2: Es a te suspendelt image-ed feleled mas gepen is?